„Reforma se va face cu tineri liberali, nu cu oportunisti de ocazie”, anunta tinerii din PNL

In data de 25 februarie a.c., a avut loc la Brasov sedinta Biroului Permanent National al Tineretului National Liberal, sedinta care, practic, da startul alegerilor interne in TNL. Alegerile vor avea loc de jos in sus, incepand cu  organizatiile comunale, locale, judetene si finalizand cu Congresul Tineretului National Liberal in cadrul caruia se va alege viitoarea conducere nationala.

In aceasta sedinta liberalii au adoptat  rezolutia “Prin noi insine si in PNL”.

“Mesajul pentru viitoarea conducere a PNL este unul transant: reforma se va face cu tineri liberali, nu cu oportunisti de ocazie. Cred ca s-a terminat perioada in care tinerii erau un motor al partidului doar in campaniile electorale. Avem in cadrul organizatiei tineri bine pregatiti care pot reprezenta partidul si cetatenii in toate forurile posibile. Cred ca Partidul National Liberal trebuie sa-si schimbe modul de gandire intern si de valorificare a propriilor resurse. Vrem si vom obtine mai mult respect pentru tinerii din interior!”, a declarat Gabriel ALECSANDRU, presedintele Ligii Alesilor Locali a Tineretului National Liberal din Romania.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.