RELU TIRZIORU, exclus din PNL!

relu tirzioru

Duminica, 15 iunie 2014, a avut loc sedinta Delegatiei Permanente a Filialei Teritoriale a PNL Botosani.

In urma dezbaterilor pe marginea ordinii de zi, membrii Delegatiei Permanente au luat act, conform prevederilor Statutului Partidului National Liberal de faptul ca Tirzioru Relu, vicepresedinte PNL si primar PNL al orasului Saveni, s-a afisat cu un alt partid politic, de unde rezulta pierderea calitatii de membru al PNL, informeaza un comunicat al PNL Botosani.

Totodata s-a decis, in unanimitate, sustinerea lui Klaus Iohannis pentru functia de presedinte al PNL la Congresul de la sfarsitul lunii iunie si pentru functia de presedinte al Romaniei.

De asemenea, membrii Delegatiei Permanente a PNL Botosani au votat, duminica, in favoarea coagularii unei puternice forte de dreapta prin fuziunea dintre PNL si PDL.

In acelasi timp, s-a hotarat si sustinerea presedintelui PNL Botosani, Florin Turcanu, pentru a candida la o functie de vicepresedinte la nivel national in cadrul Congresului din 27-28 iunie.

In acest sens, s-a stabilit si componenta Delegatiei botosanene pentru Congres ce va avea loc la Bucuresti, si anume 41 de membri cu drept de vot si cinci supleanti.

Ulterior, a fost salutata si afilierea Partidului National Liberal la Partidul Popular European, se mai arata in comunicatul

Departamentului de Comunicare al PNL Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.