Rezolutie in PNL pentru sprijinirea lui Florin Turcanu

Reuniti vineri in Delegatia Permanenta a vechiului PNL, cei peste 100 de lideri judeteni au facut o analiza obiectiva a noilor coordonate politice locale.

Romania va intra peste cateva zile intr-o noua logica politica, in ceea ce, presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, numeste Romania lucrului bine facut, Romania normala.
 
Este firesc ca fiecare dintre cei implicati astazi in fenomenul politic romanesc sa inteleaga semnificatia uriasa a votului din 16 noiembrie. Romanii au sanctionat fara tagada modelul falimentar al politicii fatarnice, duplicitare, incapabile sa deserveasca cu adevarat cetateanul.
 
Pe 16 noiembrie, romanii au delegat o competenta simbolica uriasa noului presedinte ales. Noi, liberalii, intelegem sa ne asumam imediat si neconditionat modelul occidental de politica publica pe care castigatorul alegerilor prezidentiale din noiembrie il propune romanilor.
 
Ca atare,  in sedinta Delegatiei Permanente a vechiului PNL de vineri, 5 decembrie 2014, s-a stabilit:
 
– Consolidarea structurilor politice ale noului PNL la nivelul fiecarei localitati din judetul Botosani, alaturi de colegii din PDL si Forta Civica.
 
– Evaluarea in cel mai scurt timp a asteptarilor cetatenilor judetului Botosani, prioritizarea acestora si identificarea de solutii care sa vina in sprijinul acestuia.
 
– Recalibrarea comunicarii publice si evitarea polemicilor sterile, fara continut cu PSD, decizie care vine in intampinarea dorintei cetatenilor; botosanenii au nevoie de solutii nu de circ politic.
 
S-a votat in unanimitate o rezolutie care stabileste cu fermitate sprijinul activului liberal fata de conducerea vechiului PNL si mai ales fata de presedintele Florin Turcanu. 
 
Facem un apel catre toti cei care-si propun sa destabilizeze unitatea liberalilor si le cerem cu decenta sa inceteze si sa inteleaga ca perioada manipularii publice a trecut. 
 
Toate actiunile, gesturile sau declaratiile mincinoase si tendentioase ale celor care se preocupa cu ipocrizie de viitorul vechiului PNL nu fac altceva decat sa ne intareasca si sa ne tina la fel de uniti ca in ultimii 140 de ani.
 
Profitam de ocazie pentru a ura tuturor botosanenilor un gand bun de Sf. Nicolae. 
 
 
Departamentul de Comunicare al PNL Botosani
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.