Home Politica REZOLUTIE PE EDUCATIE IMPOTRIVA GUVERNULUI PONTA

REZOLUTIE PE EDUCATIE IMPOTRIVA GUVERNULUI PONTA

In data de  09.08.2014 in Tomesti, Jud. Timis, a avut loc sedinta Biroului Permanent National TDL al Partidului Democrat Liberal, sedinta la care a participat Gabriel ALECSANDRU, vicepresedinte al tinerilor democrat liberali la nivel national.

In cadrul acestei sesiuni de lucru s-au aprobat conventia de fuziune cu Tineretul Național Liberal (TNL – PNL), protocolul de fuziune cu tineretul Fortei Civice si protocolul de colaborare cu organizatia de tineret a partidului Renewal Movement din Serbia.

Totodata, Tineretul Democrat Liberal a adoptat o rezolutie pe educatie impotriva OUG 49/2014 emisa de Guvernul Ponta.

„Prin aceste modificari aduse Legii Educatiei Nationale, Guvernul Ponta premiaza mediocritatea si slaba pregatire a elevilor lovind in tinerii cu adevarat pregatiti care doresc să obtina performanta. Felul in care Guvernul Ponta trateaza invatamantul constituie o proba de iresponsabilitate. TDL va solicita Avocatului Poporului sa sesizeze direct Curtea Constitutionala cu exceptia de neconstitutionalitate a OUG 49/2014. Este foarte limpede ca aceste masuri sunt pur electorale si nu fac altceva decat sa degradeze mai mult starea invatamantului romanesc”, a declarat Gabriel ALECSANDRU, vicepresedinte in cadrul Biroului Permanent National TDL al Partidului Democrat Liberal.

Comunicat TDL

Exit mobile version