S-a incheiat Scoala de Vara a tinerilor liberali

Tinerii liberali au participat, in perioada 8-11 septembrie 2016, la Eforie Nord, la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate an de an pregatirii lor politice. 

Scoala de Vara TNL 2016, organizata sub egida „Traditie versus Oportunism Politic”, a reprezentat un bun prilej pentru ca Partidul National Liberal sa propuna noua generatie de politicieni, respectiv tineri care stiu sa faca diferenta dintre asteptari si nevoi, dintre promisiuni si angajamente, care stiu ce inseamna succesul, dar si deziluzia, tineri care stiu ce inseamna compromisul, dar si principiile. 
 
Alaturi de liderii TNL Botosani, Adrian Poclid- presedinte, Radu Lebada -presedinte executiv, Magda Roxana Roman – secretar general si Ioana Mafteev – secretar executiv, au participat peste 20 de tineri din organizatia judeteana.
 
Acestia au luat parte la seminarii in cadrul carora discutiile s-au focusat pe competitia dintre traditionalismul politic in detrimentul principiilor si al valorilor economico-sociale. Totodata, s-a pus accentul pe cultura politica firava a unei parti a electoratului care, in tandem cu asa-zisul  „oportunism politic”, reprezinta unele dintre cele mai mari amenintari pentru stabilitatea politica si echilibrul economico-social.
 
Asadar, prin discursul specialistilor prezenti in cadrul Școlii de vara TNL, dar si al liderilor nationali ai Partidului National Liberal, respectiv co-presedintele Vasile Blaga, vicepresedintele Mihai Voicu, co-presedintii TNL Sorin Moldovan si Costel Alexe sau europarlamentarul PNL Daniel Buda, s-a conturat ideea ca aripa tanara a PNL trebuie si poate sa reprezinte o solutie pentru implementarea adevaratelor politici liberale in Romania.
 
O data cu inchiderea lucrarilor Scolii de vara, se deschid noi perspective si oportunitati pentru tinerii liberali sa-si valorifice potentialul politic, si totodata se deschide un nou an scolar, prilej cu care TNL ureaza bafta tuturor prescolarilor, elevilor si studentilor, putere de munca profesorilor pentru o educatie cat mai solida, iar parintilor rabdare in sustinerea copiilor pentru o educatie de calitate.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.