S-au limpezit apele in PNL BOTOSANI

A fost anuntat candidatul pentru presedintia Consiliului Judetean.

La propunerea co-presedintelui Costel Soptica, Comitetul Judetean Executiv  al Partidului National Liberal Botosani a validat, luni, 29 februarie, candidatura lui Gheorghe Sorescu la presedintia Consiliului Judetean.  Asadar, in unanimitate, membrii Cjex au decis ca solutia optima pentru deschiderea listei PNL la Consiliul Judetean Botosani este presedintele in exercitiu.

Validarea lui Gheorghe Sorescu cu acceptul tuturor factorilor de decizie de la nivelul judetului claseaza, inca o data, Organizatia Judeteana a Partidului National Liberal pe traiectoria corecta in ceea ce priveste drumul spre castigarea alegerilor locale din iunie 2016.

„Consideram ca fiind nefondate dezbaterile din spatiul public pe seama desemnarii candidatului la presedintia Consiliului Judetean, deoarece acestea au reprezentat opinii personale ce au starnit un val de speculatii, insa nu reprezentau punctul de vedere al  intregii echipe liberale. Cu siguranta, este un castig pentru Partidul National Liberal  faptul ca mai multi liberali se bucura de notorietate in judet. Acest lucru indica negresit increderea electoratului in resursa umana pe care partidul o detine si permite astfel sa o lanseze in bataliile electorale”, s-a mai precizat intr-un comunicat transmis de PNL Botosani.

Precizam ca la sfarsitul saptamanii trecute, primarii din cadrul Ligii Alesilor Locali ai PNL Botosani au cerut ca situatia incerta in ceea ce priveste desemnarea candidatului pentru sefia Consiliului Judetean sa inceteze. In plus,acestia au cerut ca Gheorghe Sorescu este cel mai potrivit pentru aceasta functie.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.