S-au ocupat alte cateva functii de conducere in PNL Botosani

Noua conducere a PNL Botosani este aproape completa, dupa intalnirea, la mijlocul saptamanii trecute, a membrilor Biroului Politic Judetean, cand si-au stabilit secretarul general si secretarul general adjunct. Ar mai fi loc de inca un secretar general adjunct, acest al doilea post, prevazut in organigrama, ramanand insa neocupat.

In cadrul aceleeasi sedinte, de joi, membrii BPJ au mai desemnat si presedintele Ligii Alesilor Locali, au votat presedintele organizatiei de seniori, dar au ales si presedintele comisiei oamenilor de afaceri.

Pentru functiile de secretar general si secretar general adjunct au fost propusi doi primari: Catalin Rotundu, de la Dangeni, si, respectiv, Mihai Amarandei, de la Albesti. Propunerile au venit de la Costel Soptica si au intrunit voturile pentru ocuparea functiilor respective.

Un alt primar, Dan Oloieru, de la Flamanzi, a fost ales presedintele Ligii Alesilor Locali. Presedinte al comisiei oamenilor de afaceri este din nou Manuel Popa, managerul de la Conted Dorohoi. La organizatia seniorilor a fost votat presedinte Corneliu Daniliuc.

„Va spuneam inca din momentul in care mi-am lansat candidatura ca pentru mine lucrul in echipa este cel mai important. Am ajuns ca dupa alegerile care au avut loc, astazi sa va pot prezenta un BPJ complet”, a declarat Costel Soptica, presedintele PNL Botosani.

Seful liberalilor botosaneni a mai accentuat ca „s-a terminat cu fosti si fosti”, cu alte cuvinte nu se mai trateaza problemele in partid tinand cont de vechea apartenenta politica a membrilor.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.