S-a stabilit lista finala pentru alegerile parlamentare, la PNL Botosani

Convocat la ora 13, Biroul Politic National a hotarat, in cele din urma, lista finala cu candidatii PNL Botosani penru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Chiar daca, pe 1 octombrie, Comitetul de Coordonare Judetean a stabilit o lista, in urma votului celor aproape 500 de liberali prezenti. Aceasta provocase insa un val de nemultumiri din partea celor care nu au prins un loc eligibil.

Dupa zile de discutii si negocieri, BPN a stabilit ca pentru Senat sa candideze Costel Soptica si Viorel Grigoras, iar pentru Camera Deputatilor , Cristian Achitei, Cristian Roman si Verginel Gireada. Mirela Sauca, initial aflata pe lista imediat dupa deputatul Cristian Roman, acum este dupa deputatul Verginel Gireada.

Prin decizia luata de conducerea centrala s-a renuntat astfel si la numirea unui candidat din afara judetului, mai exact a Sulfinei Barbu. Probabil nemultumirea liberalilor din Botosani, care isi propusesera sa mearga la Bucuresti si sa protesteze impotriva acestei numiri, i-a determinat pe membrii BPN sa n-o mai plaseze pe Sulfina Barbu pe lista de la Botosani.

Anterior sedintei BPN, liderii PNL Alina Gorghiu, Ilie Bolojan si Gheorghe Falca au avut o intalnire cu premierul Dacian Ciolos pe marginea Platformei «Romania 100» lansata de seful Executivului.

Joi, 27 octombrie, este ultima zi cand se pot depune listele cu candidati, iar pe 10 noiembrie incepe campania electorala.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.