SAVENI: Actiune caritabila la Spitalul din localitate

Spitalul din Saveni a primit in preajma sarbatorilor de Pasti o importanta donatie de ceaiuri, obiecte de lenjerie si prosoape, destinate bolnavilor internati in aceasta unitate sanitara.

Actiunea, desfasurata sub sloganul „Bucuria de a darui”, a fost initiata de filiala Saveni a Partidului Forta Civica, condusa de chimistul Mirela Sauca.

„Cunoastem foarte bine conditiile din spitale si de nenumarate ori am vazut deznadejdea din ochii bolnavilor saraci care, pe langa suferinta datorata bolii, sunt nevoiti sa suporte si umilinta de a imbraca articole de lenjerie rupte, decolorate si de multe ori nepotrivite ca marime. Asta pentru ca atat le poate oferi unitatea medicala. Intentia noastra a fost aceea de a asigura acestor bolnavi, fara posibilitati financiare, un minim de decenta si confort. Timp de o luna si jumatate am derulat o campanie de colectare a unor obiecte de uz personal, pijamale si prosoape, pe care le-am donat Spitalului Saveni”, a declarat Mirela Sauca, coordonatorul acestei actiuni caritabile.

Aceasta a tinut sa multumeasca celor care au sprijinit aceasta actiune, in mod deosebit unor oameni de afaceri care au dorit sa ramana anonimi. Odata cu obiectele amintite, spitalului din Saveni i s-a donat si o importanta cantitate de ceaiuri.

„Nu este de ajuns doar sa criticam, putem aduce chiar noi schimbarea de care avem nevoie cu totii. Trebuie doar sa ne implicam, sa demonstram ca ne pasa”, a mai adaugat Mirela Sauca.

Partidul Forta Civica intentioneaza sa organizeze si alte actiuni caritabile sub sloganul „Bucuria de a darui”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.