SAVENI: Concurs de desen in aer liber

Duminica, in parcul din orasul Saveni, a fost organizat un concurs inedit destinat prescolarilor.

Au participat in jur de 25 de copii, insotiti de parinti, care, pe parcursul a doua ore, au desenat si colorat, sub indrumarea profesorului Cristina Turiceanu. La final, fiecare dintre ei a primit din partea organizatorilor diplome si premii constand in dulciuri, carti de colorat si truse cu creioane.

“Nu intamplator tema actiunii noastre a fost – PRIETENIA PORNEȘTE DIN INIMA. Cred ca educatia prin arta, imbogateste sufletul si formeaza caractere. Impreuna cu colegele mele de la Forta Civica, am incurajat si recompensat efortul creativ al acestor copii. Ei sunt cei care ne calca pe urme, iar viitorul le apartine”, a declarat la finalul concursului, presedintele organizatiei Forta Civica Saveni, Mirela Sauca.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.