SAVENI: Partidul Forta Civica vine in ajutorul bolnavilor saraci

mirela sauca

„Bucuria de a darui” este sloganul sub care filiala Saveni a partidului Forta Civica initiaza o serie de actiuni sociale.

Prima dintre acestea se va desfasura in perioada 11 martie si 11 aprilie 2013.
Cunoastem foarte bine conditiile din spitale si de nenumarate ori am vazut deznadejdea din ochii bolnavilor saraci care, pe langa suferinta datorata bolii, sunt nevoiti sa suporte si umilinta de a imbraca articole de lenjerie rupte, decolorate si de multe ori nepotrivite ca marime. Asta pentru ca atat le poate oferi unitatea medicala. Intentia noastra este aceea de a asigura acestor bolnavi fara posibilitati financiare, un minim de decenta si confort. De aceea vom desfasura o campanie de colectare a unor obiecte de uz personal, pijamale si prosoape, pe care le vom dona Spitalului Saveni. Nu este de ajuns doar sa criticam, putem aduce chiar noi schimbarea de care avem nevoie cu totii. Trebuie doar sa ne implicam. Demonstreaza ca iti pasa!”, a declarat Mirela Sauca, presedintele Partidului Forta Civica, Organizatia Saveni.
Oricine doreste sa intinda o mana de ajutor, raspunzand astfel acestei initiative, o pot face luand legatura cu presedintele filialei Saveni a Partidului Forta Civica, Mariana-Mirela Sauca la telefon 0744.544.566, sau la sediul Laboratorului de Analize Medicale Misano, str. Dr. Ciuca nr.22, bl.26 din Saveni.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.