SCHIMBARE in FAMILIA liberalilor TURCANU

mihai turcanu

In familia sefului liberal Florin Turcanu are loc o schimbare in aceste zile. Din cauza ”barfelor”, fratele lui, Mihai Turcanu paraseste judetul si organizatia liberala botosaneana.

Mihai Turcanu se muta in alt judet, insa nu prea departe de casa, mai exact tot intr-un judet moldav, Neamt. I-a recomandat chiar fratele lui, Florin, sa faca acest pas. Fratii Turcanu vor astfel sa puna capat discutiilor privind promovarea in diverse functii a membrilor familiei lor, promovare pusa, adeseori, pe seama influentei pe care o are pe scena politica Florin Turcanu.

”Fratele meu Mihai Turcanu va depune cerere de transfer de la Filiala PNL Botosani ca sa nu mai fiu acuzat cu familia Turcanu. Va pleca pe o functie la Filiala Neamt, se va transfera acolo si va conduce impreuna cu presedintele de acolo echipa Filialei Neamt. Asa e corect, eu i-am recomandat, daca se impune, eu i-am recomandat sa plece, el isi doreste sa mai faca politica si pe viitor”, a declarat Florin Turcanu, facand aluzie la faptul ca el s-a cam saturat de politica si ia in serios chiar varianta retragerii de pe aceasta scena.

Mihai Turcanu pleaca la Piatra Neamt pentru o functie de secretar general in organizatia judeteana.

”Partidul are nevoie de el acolo. Presedintele de la Neamt a fost schimbat ieri, era domnul deputat Dorinel Ursarescu care a fost inlocuit cu deputatul Mugur Cozmanciuc. Mihai Turcanu va fi secretar general si va coordona Filiala din punct de vedere organizatoric, presedintele fiind si deputat la Iasi. Mihai Turcanu va sta cel mai mult la Neamt”, a precizat Florin Turcanu.

In ultima perioada, fratele liderului liberal de la organizatia judeteana Botosani  era sef de cabinet al europarlamentarului Eduard Hellvig.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.