SCRISOAREA lui CATALIN FLUTUR catre BOTOSANENI

Catalin Flutur, copresedintele Aliantei Crestin Liberale (ACL) Botosani, le adreseaza un apel celor care sunt asteptati duminica la urne, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, sa decida cine va fi presedintele Romaniei in urmatorii cinci ani. Va prezentam indemnul fostului primar al municipiului Botosani, Catalin Flutur:

Dragii mei,

Stiti cu totii ca in 8 ani cat am avut privilegiul de a fi primarul Municipiului Botosani, orasul nostru si-a regasit zambetul prin proiectele de milioane de euro pe care le-am adus impreuna cu echipa mea. N-am promis locuri de munca, dar investitiile pe care le-am adus au fost realizate de firme locale, care au oferit locuri de munca botosanenilor.

N-am promis nici locuinte, dar in cele doua mandate am reusit sa construim peste 800 de apartamente.

Un alt primar candideza astazi pentru functia de Presedinte al Romaniei. Klaus Iohannis a demonstrat in cele trei mandate la Sibiu ca este un om al lucrului bine facut: a adus investitori, a eliminat somajul, a transformat orasul in Capitala Europeana a Culturii.

Dragii mei botosaneni, am convingerea, acum mai mult ca oricand, ca Romania anului 2014 nu mai poate merge inainte doar cu promisiuni.

Klaus Iohannis este garantul unei Romanii in care a investi, a dezvolta, a colabora, vor fi prioritati!

Va rog, dragi botosaneni, pe 16 noiembrie, mergeti si votati Klaus Iohannis pentru Romania, pentru Botosani!

Cu respect, al dumneavoastra

Catalin Flutur

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.