SE SCHIMBA REGULILE in PARLAMENT … FARA CHIUL ?!

Deputatii vor avea un nou regulament ! Si, teoretic li se mai inchid niste cai spre chiul. 

Luni, la ora 14, va avea loc o sedinta a Biroului Permanent in care va trebui sa fie aprobat un nou regulament si un nou program de lucru al Camerei Deputatilor. 
 
Potrivit acestora, in fiecare prima zi de luni din fiecare luna, premierul se va intalni cu deputatii pentru a discuta pe o tema data, iar in urmatoarele zile de luni, vor veni cate doi ministri. 
 
De asemenea, zilele de marti vor fi dedicate comisiilor, zilele de miercuri dezbaterilor in plen, iar joi se va da votul final. 
 
In modul acesta, deputatii vor fi nevoiti sa stea pana joi si sa nu mai plece din Bucuresti inca de marti, cum faceau pana acum.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.