Seara de teatru oferita de PNL copiilor din Bucecea

Sarbatorile de iarna aproape ca au venit pentru sute de copii din orasul Bucecea, care, joi seara, au vizionat la Centrul Cultural din localitate un spectacol de teatru sustinut de actorii de la teatrul Vasilache.

Sala s-a dovedit neincapatoare pentru cei aproape 300 de copii prezenti alaturi de parintii si bunicii lor, cu totii dornici de o seara culturala. Peisajul hibernal de poveste pe care l-au avut in fata, pentru prima data iarna aceasta, odata ce au iesit pe usa caminului cultural  a  intregit magica seara a micutilor spectatori. 
 
Seara a fost un preambul la luna cadourilor care urmeaza si o prima surpriza frumoasa din multele care vor urma, oferita de presedintele organizatiei PNL Bucecea, Bogdan Suruciuc, impreuna cu organizatia judeteana de Femei a PNL Botosani, condusa de Mirela Sauca si Sanziana Secrieru. 
 
Toti copiii au primit baloane colorate, dulciuri si s-au bucurat de intanirea cu povestile actorilor de la teatru. 
 
“Am dorit sa aducem un strop de bucurie in sufletul copiilor, al parintilor si bunicilor lor, gandindu-ne la perioada frumoasa a sarbatorilor care urmeaza.  Sunt fericit ca au dat curs invitatiei noastre un numar atat de mare de oameni, ceea ce ne arata ca astfel de manifestari culturale trebuie organizate mai des. Cel mai frumos lucru pe care il poti face intr-o zi este sa aduci cel putin un zambet pe chipul unui copil, sa-i deschizi usa catre lume, catre cultura. Una din dorintele mele este ca oamenii din Bucecea sa aiba prilejul cat mai des de a iesi din casa la un spectacol cu muzica buna, la o seara de teatru, sa aiba unde petrece frumos, cu familia, in oras”, a declarat Bogdan Suruciuc, presedintele PNL Bucecea. 
 
Astfel de manifestari organizate pentru locuitorii orasului Bucecea vor continua pentru ca seara de teatru de joi a demonstrat in mod clar, inca o data ca oamenii au nevoie de cultura, au nevoie de activitati organizate cu suflet.
 
comunicat
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.