Sefii Consiliului Judetean, acuzati ca „habar nu au ce trebuie sa faca”. Despre proiectul drumului strategic de 100 de kilometri nu se mai stie nimic

De vreo patru luni, la Consiliul Judetean s-a luat pauza la capitolul proiecte pe infrastructura. Despre proiecte importante, precum cel al drumului strategic de 100 de km, nu se mai stie nimic, spune liberalul Cristian Achitei, care candideaza pentru Camera Deputatilor.

„Nu stim nici acum in ce stadiu se mai afla si daca se reuseste a fi depus in termen. Si e un proiect pe care l-am lasat la cheie. Toate proiectele de investitii pe care le-am propus inca din primavara si care sunt si bugetate si licitate, stagneaza. De vreo patru luni, in afara de faptul ca ne impartim pe acolo prin comisii, in rest nu se face nimic”, a spus Cristian Achitei.

Un alt proiect, cel al locuintelor pentru medici, pentru care banii sunt alocati inca din februarie, a fost si acesta dat uitarii. „Nu a mai auzit nimeni de el”, a completat Achitei.

Liberalul a subliniat ca este vorba de proiecte incepute, unele licitate, pe care sefii noi ai CJ nu le duc mai departe.

„Cea mai mare dezamagire pe care o putem avea in acest moment este slaba activitate a Consiliului Judetean, in frunte cu tovarasul Macaleti, care pareau in vara ca vin cu o strategie foarte clara, dar iata ca, dupa cateva luni, se vede ca habar nu au ce trebuie sa faca”, a concluzionat Achitei.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.