Semnul SCHIMBARII in PNL Botosani? Ce vor tinerii liberali

Alegerile municipale din data de 8 aprilie 2017, primele alegeri statutare de dupa fuziune, pot da semnalul schimbarii in PNL Botosani.

Perseverenta, curajul, forta, dar si expertiza profesionala si bagajul de idei reformatoare sunt atribute ale tinerilor care s-au implicat intotdeauna in campaniile electorale. Insa, in repetate randuri, au constatat ca aceste caracteristici nu sunt suficiente.

Crezul tinerilor liberali este cel al schimbarii imaginii clasei politice, ideile tinerilor trebuie, in sfarsit, sustinute si concretizate.

Motivati de necesitatea evolutiei Partidului National Liberal, de schimbarea mentalitatilor si aducerea unui suflu nou la conducerea acestuia, tinerii liberali au ales sa se implice.

„Intotdeauna Partidul National Liberal a avut resursa de tineri cu viziune si pregatire profesionala, dar de fiecare data ne-am izbit de cliseul: inca nu este timpul vostru. Ba da, este timpul nostru si trebuie sa fim lasati sa contribuim la evolutia partidului. Timpul nostru a venit, implicarea tinerilor este posibila si necesara. Este important sa aducem in prim planul decizional al partidului oameni noi, oameni care nu au cunoscut politica decat muncind in campaniile electorale, fara a astepta recompensa” , a declarat Adrian Poclid, presedintele TNL Botosani si candidat in Biroul Politic Local al PNL Botosani.

Tineretul liberal a inteles ca este obligatoriu sa se produca schimbul intre generatii. Partidul National Liberal are nevoie de seniorii cu experienta, insa deopotriva de entuziasmul tinerilor.

Asadar, intentia tinerilor liberali de a accede in structurile de conducere ale partidului este strang legata de necesitatea crearii viitoarei generatii de lideri politici care sa promoveze principii si valori solide, precum demnitate, integritate, responsabilitate.

„Ne dorim alegeri libere, alegeri democratice, dorim sa aratam seniorilor ca si alaturi de tineri pot construi o echipa unita, care sa dea dovada de coerenta politica. Suntem increzatori in puterea si sansa noastra de a schimba fata acestui partid extrem de incercat in ultimii ani”, a mai spus presedintele TNL.

10 tineri liberali din Organizatia Judeteana a TNL Botosani si-au depus candidatura pentru a face parte din Biroul Politic Local al PNL Botosani iar Gabriel Alecsandru si-a depus candidatura pentru functia de presedinte. Tinerii candidati liberali, in ordine alfabetica, sunt:

1. Ciubotaru Andrei
2. Dumitriu Mirabela
3. Felesco Catalin
4. Lebada Radu
5. Paviliuc Nicoleta
6. Poclid Adrian
7. Raileanu Monica
8. Roman Magda Roxana
9. Turcu George
10. Zamosteanu Ramona

„Sunt convins ca acum este momentul schimbarii! PNL Botosani trebuie sa devina o organizatie deschisa, o organizatie care sa comunice cu toti membrii ei, capabila sa transmita mesaje clare de reforma. Vreau sa fac echipa cu toti membrii si simpatizantii PNL care isi doresc ca acest partid sa redevina credibil si puternic. Ma bucur sa vad ca multi colegi tineri si-au depus candidaturi in Biroul Municipal si sper ca toti membrii organizatiei sa le ofere sansa sa demonstreze ca sunt capabili, seriosi, pregatiti si muncitori, asa cum au aratat-o la organizatia de tineret”, a declarat Gabriel Alecsandru, presedintele Ligii Alesilor Locali ai TNL Romania si candidat la functia de presedinte al organizatiei municipale a PNL Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.