SENATORII SI-AU VOTAT sase saptamani de … VACANTA!

Senatorii si-au luat o vacanta “respectabila”. Nu conteaza ca asteapta legi sa fie discutate, pentru ei e importanta, se pare, doar campania electorala. Vorba romanului: tara arde si baba se piaptana.

Vor sta in concediu pana pe 16 noiembrie. Senatorii PNL si PDL spun ca nu au fost de acord cu aceasta masura, nu au votat-o, si ca pentru ei e o “vacanta fortata” determinata de faptul ca puterea vrea mobilizare generala pentru campania alegerilor prezidentiale.

Concediul electoral urmeaza  sa inceapa de saptamana viitoare.

„Activitate în teritoriu”, pana la alegeri, asa se numeste perioada libera pe care si-o iau  senatorii.

In acest caz, vacanta senatorilor ar putea insemna si o sansa pentru cativa fosti ministri implicati in megadosarul de coruptie, pentru care exista cererea de ridicare a imunitatii parlamentare, de la DNA.

Luni si marti, Camera Deputatilor si Senatul se vor reuni in sedinta comuna. Miercuri, in Senat s-ar putea discuta si solicitarea DNA privind acuzatiile aduse senatorilor Serban Mihailescu si Ecaterina Andronescu in dosarul Microsoft, dar asta numai in cazul in care cererile DNA vor ajunge la Senat.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.