Senatorul Costel Soptica: „Trocul cu UDMR, tradarea nationala a PSD!”

Costel Soptica - senator PNL Botosani

Presedintele PNL Botosani ne reaminteste ca social-democratii au declarat de nenumarate ori ca nu va coopta UDMR la guvernare. In plus, proiectul legii privind Ziua maghiarilor de pretutindeni sa devina sarbatoare nationala in Romania pentru minoritatea ungureasca este o sfidare la adresa romanilor, a mai spus senatorul Costel Soptica.

„Ipocrizia PSD pentru a face posibila debarcarea propriului Guvern s-a tradus ieri si astazi intr-un caz grav de tradare nationala! Votarea initiala in comisii a proiectului legii privind careia Ziua maghiarilor de pretutindeni sa devina zi de sarbatoare nationala in Romania pentru minoritatea ungureasca, contra unui vot pozitiv la motiunea de cenzura de maine, reprezinta culmea sfidarii si a batjocurii PSD la adresa romanilor! In lupta lui interna pentru a da jos un singur om, liderul PSD calca efectiv pe cadavre, fara a tine cont de adevaratele interese ale romanilor!

Sa ne reamintim ca PSD a declarat de nenumarate ori ca nu va coopta UDMR la guvernare! De aceasta data, propunerea a venit la pachet cu mai multe promisiuni legislative, intre care si transformarea zilei maghiarilor in zi nationala, un fel de 1 decembrie unguresc in Romania, ceea ce este inadmisibil! Chiar daca astazi acest proiect de lege a fost retras de pe ordinea de zi a Senatului, intentia marsava a presedintelui PSD nu poate fi trecuta cu vederea de catre romani! A vinde tot intr-un scop personal, partinic si cu scopuri oculte nu se poate numi politica in folosul cetatenilor!

Ca liberal si ca reprezentant al unei formatiuni pentru care drepturile oamenilor sunt vitale, protestez cu tarie impotriva acestui mod de a face politica anti-statala si anti-romaneasca a PSD! A te rafui in interiorul unui partid ar fi de inteles, dar a vinde principii in numele unui deziderat personal, este intolerabil!”, a declarat senatorul liberal Costel Soptica.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.