Senatorul Doina Federovici: Si a doua rectificare bugetara din acest an va fi una pozitiva

Guvernul se va reuni in sedinta pe 23 octombrie pentru a discuta rectificarea bugetara, care va urmari, printre altele, finantarea majorarii salariale la medici si profesori, rezolvarea problemei legate de asigurarea energiei termice in mai multe orase, dar si alocarea sumelor necesare pentru agricultorii afectati de seceta.

“Prezent la lucrarile grupului senatorial PSD premierul Victor Ponta ne-a comunicat ca este  pentru prima data, de mulţi ani incoace, cand ambele rectificari din 2015 sunt pozitive si asta inseamna ca pot fi acordate toate sumele necesare pentru sanatate, salariile medicilor, pentru despagubirile in agricultura, pentru incalzirea de iarna, pentru proiectele autoritaţilor locale. Practic, pentru tot ceea ce este nevoie. Titlurile executorii, adica procesele castigate de magistrati, profesori, functionarii publici care au dat in judecata Guvernul Boc, vor fi  platite in acest an, chiar daca ar fi trebuit sa se plateasca in 2016. Vor fi  platite anticipat pentru a  incheia, o data pentru totdeauna, acele procese. In concluzie, titlurile executorii pentru 2016 , in valoare de peste 1 miliard de lei,  vor fi platite la aceasta rectificare, deoarece exista excedent bugetar” a  declarat senatorul social democrat Doina Federovici.
 
Premierul a precizat in cadrul sedintei grupului senatorial PSD ca a doua rectificare bugetara din acest an, pozitiva, este de aproximativ un milliard de euro si ca s-au purtat discutii cu partenerii de guvernare iar in zilele urmatoare vor fi luate deciziile strategice legate de rectificarea bugetara care va avea loc in sedinta speciala de guvern de vineri.
 
Comunicat PSD
 

1 COMENTARIU

  1. Oferim sansa unui castig substantial. Nu ratati oportunitatea de a va rotunji veniturile prestand o activitate usoara, muncind la domiciliu. Aveti nevoie de cunostinte minime de utilizare a calculatorului si internetului. Plata castigurilor este garantata prin contract legal de comision oferit din prima zi. Pentru detalii trimiteti un mail cu textul PROIECT la adresa cmalina10@yahoo.com

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.