Senatorul DOINA FEDEROVICI vrea sa stea de vorba cu cetatenii in vacanta parlamentara

doina federovici, senator psd

In timpul vacantei parlamentare din luna ianuarie, senatorul PSD Doina Federovici si-a propus sa primeasca in audiente pe toti cetatenii care se confrunta cu diverse probleme.

Astfel, pe parcursul intregii luni, in fiecare zi de luni, marti si miercuri, senatorul social-democrat va fi prezent la cabinetul parlamentar din incinta prefecturii Botosani sau la sediul Partidului Social Democrat pentru a acorda audiente, pentru a prelua problemele cu care se confrunta locuitorii judetului, dar si pentru a pregati sesiunea parlamentara care incepe la 1 februarie.

Pentru a fi mai aproape de toti cetatenii din cadrul colegiului pe care il reprezinta in Parlamentul Romaniei, de joi pana duminica, pe intreaga durata a lunii ianuarie, Doina Federovici va fi prezenta in teritoriu, alaturi de autoritatile publice locale, pentru a discuta despre actualele si viitoarele proiecte de dezvoltare ale comunitatilor pe care acestia le conduc si pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii pentru desfasurarea activitatilor in conditii optime.

„In calitate de parlamentar, incerc sa fac tot ceea ce imi sta in putinta pentru a-mi indeplini indatoririle care decurg din acest mandat, punandu-ma in slujba comunitatilor si a oamenilor care mi-au acordat incredere. Doar prin dialog constructiv si fata in fata cu problemele reale poti contribui la dezvoltarea durabila a comunitatii. De aceea, ii invit pe toti cei care au sa-mi transmita doleantele domniilor lor sa urmareasca in perioada urmatoare programul meu pentru a mi le putea transmite personal”, a declarat senatorul Doina Federovici.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.