Senatorul Humelnicu: Valeriu Zgonea este imaginea exacta a ciocoiului pesedist in actiune

daniel humelnicu

In cadrul sedintei de plen a Senatului de marti, senatorul de Botosani Daniel Humelnicu a sanctionat printr-o declaratie politica comportamentul imoral si demagogic al liderilor USL din ultima saptamana.

Primul vizat a fost premierul Victor Ponta, pe care senatorul Daniel Humelnicu l-a acuzat de inselarea opiniei publice in ce priveste atat proiectul de crestere a taxelor si impozitelor locale retras de pe site-ul Ministerului de Finante, cat si pentru nepublicarea Bugetului pe 2013.
„Toata aceasta abrambureala din declaratiile si actiunile Premierului Ponta, incepand cu domeniul educației si pana la jocul «de-a v-ați ascunselea» cu legile de pe site-ul Ministerului de Finanțe, ne dau nenumarate dovezi ca USL a demarat operațiunea «Marea pacaleala» a romanilor, de dragul alegerilor din decembrie. Iar ascunderea bugetului pe 2013 este dovada cea mai concludenta dintre toate, pentru ca Bugetul este momentul adevarului pentru orice Guvern in ce priveste finanțele țarii. Sa ne aducem aminte ca USL a lansat nenumarate idei de marire a taxelor si impozitelor in ultimele 5 luni – cresterea contribuțiilor la sanatate, impozitarea suplimentara a salariilor de peste 4.000 de lei, taxa pe bere si mici, taxa de solidaritate pe sanatate, taxe suplimentare pe proprietați, taxa pe piscine, turnatoria fiscala”, a declarat senatorul Humelnicu.
Al doilea comportament inadecvat unui politician si penalizat pe aceasta cale de senatorul Daniel Humelnicu a fost vizita domnul Valeriu Zgonea, presedintele USL al Camerei Deputatilor, care a zburat cu elicopterul la zilele Dorohoiului.
„Valeriu Zgonea este imaginea exacta a ciocoiului pesedist in actiune. Este doar de 3 luni sef la Camera Deputatilor si crede deja ca i se cuvine orice. Mai mult decat atat, domnul Zgonea a fost asteptat la aterizare de toate oficialitatile din judetul Botosani: prefect, primarul municipiului resedinta de judet, parlamentari, oameni din conducerea locala a PSD, exact ca-n vremurile triste din perioada comunista. Pai de ce ati folosit domnule Zgonea elicopterul si nu ati mers ca noi, cu masina, pana la Botosani? Sau nu va plac drumurile de la noi din judet? Pai nu dumneavoastra, cei de la USL, sunteti cei care au anulat anul acesta transferul de resurse catre modernizarea drumurilor Botosani – Suceava?”, a acuzat domnul senator Daniel Humelnicu.
Senatorul de Botosani a concluzionat ca toate aceste motive, care nu sunt singulare in ultima perioada, vor avea ca rezultat in alegerile parlamentare necesitatea „punerii USL la colt, in Opozitie, acolo unde si merita a fi demagogii, plagiatorii, arogantii, intr-un cuvant – stanga populista”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.