Home Politica Senatorul PSD Doina Federovici: „Suntem uniti si pregatiti sa dam tarii cel...

Senatorul PSD Doina Federovici: „Suntem uniti si pregatiti sa dam tarii cel mai tanar si onest presedinte!”

Arena Nationala din Bucuresti a fost gazda celui mai mare miting politic organizat de un partid in ultimii 25 de ani. Peste 70.000 de romani, personalitati din lumea sportului, muzica, din zona cultural-artistica, precum si reprezentanti ai cetatenilor de pe intreg cuprinsul tarii au fost alaturi de Victor Ponta pentru a-l sustine in campania pentru alegerile prezindentiale din noiembrie.

A fost un eveniment exploziv, o imbinare desavarsita intre trecut, prezent si viitor. Au fost prezenti oameni din toate generatiile, seniori, care merita respectul si admiratia tuturor, colegi de generatie ai lui Victor Ponta, generatia aflata acum la deplina maturitate, care are responsabilitatea construirii unei Romanii puternice, dar si foarte multi tineri, dornici sa invete si sa fie parte la noul proiect de tara.
    
Dincolo de dimensiunile si calitatea spectacolului oferit celor prezenti, important este mesajul acestui eveniment, al celui mai mare partid din Romania, PSD, si al candidatului Victor Ponta: “Avem nevoie de o noua MARE UNIRE, care sa ne permita sa construim pentru viitor. Dupa 10 ani de scandal si ranchiuna, dupa 25 de ani de tranzitie, avem nevoie de un presedinte care sa readuca pacea si concordia in societate si care sa-i uneasca pe romani in jurul unui proiect national.”
    
 A fost lansat, cu aceasta ocazie, cel mai consistent si coerent program prezidential de dupa Revolutia din 1989: Dupa aderarea si integrarea in lumea democratica euro-atlantica a sosit timpul sa construim „Romania Puternica”!
    
„Este un proiect de societate, cu tinte clare, ce ofera tarii o directie pentru urmatorii 20 de ani. Este un proiect de uniune nationala in care vor fi invitate si angrenate toate fortele politice ale tarii, in parteneriat cu societatea civila si cu mediul academic, si care sa continue indiferent de rezultatele alegerilor care vor urma. Victor Ponta isi doreste, si propune intregii Romanii, un stat de drept consolidat ireversibil, o economie solida si performanta,  o societate echitabila, care pretuieste munca, un stat care isi valorifica resursele in interes national si in folosul cetatenilor sai, un stat respectat in Uniunea Europeana, care stie sa lupte pentru interesul sau national” a declarat senatorul PSD Doina Federovici.
    
Toti membrii, militantii si simpatizantii PSD sustin din toata inima acest program si suntem uniti si pregatiti sa dam tarii cel mai tanar si onest presedinte! VICTOR PONTA, PREsEDINTELE ROMANILOR!

Comunicat Doina Federovici, vicepresedinte PSD Botosani, coordonator judetean al campaniei electorale

Exit mobile version