Soc: Victor Ponta se inscrie in PDL

foto: evz.ro

Surse din PSD ne-au declarat in exlcusivitate ca, in acest moment, Victor Ponta este in negocieri avansate cu membri din PDL. Acesta a batut deja palma cu Mihai Razvan Ungureanu. Dupa alegerile parlamentare, Victor Ponta va fi numit prim-ministru, iar la Cotroceni, succesorul lui Traian Basescu va fi actualul premier.

Prezenta lui Victor Ponta la investitura Guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu de catre Parlamentul Romaniei nu a fost intamplatoare. Atunci a avut loc prima discutie de principiu. Au urmat apoi negocieri mult mai profunde care au dus la aceste intelegeri. Plecarea lui Sorin Frunzaverde la PNL este urmarea acestei intelegeri, au precizat oamenii din cadrul Departamentului Investigatii Politice de la reporterul.
Surse din PDL ne-au trimis o poza cu Traian Basescu care bate palma cu Adrian Nastase, iar Daciana Sarbu si Elena Udrea au fost vazute plimbandu-se impreuna in mall.
Aceleasi surse ne-au mai spus ca Victor Ponta va fi urmat de mai multi oameni din PSD.

Daca vrei sa vezi filmul intalnirii dintre cei doi da click AICI

1 COMENTARIU

  1. Ast?zi fiind 01.04.2012 am luat-o ca atare .Deci cu mine nu a ?inut.V? urez multe succesuri în continuare.

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.