Social democratii, acuzati ca au pornit „vanatoarea” de primari liberali, cu minciuni

„PNL-ul va castiga de aceasta data la Botosani”, sustine cu convingere deputatul liberal Verginel Gireada, dupa ce si-a exprimat indignarea ca PSD-ul recurge si in aceasta campanie la minciuni si la „vanatoarea” de primari liberali.

PNL-istii sustin ca primarii liberali au fost contactati de social democrati, care le-au promis bani pentru proiecte, dar in schimbul acestor servicii vor sa fie sustinuti in campanie.

„Cei de la PSD au inceput aceasta precampanie numai sub minciuna. Incearca din nou sa mearga la toti primarii PNL si sa le spuna ca trebuie sa mearga pe la Dincu, sa le bage cate un proiectel, poate sa insele PNL-ul si sa mearga cu PSD. Nu mi se pare o normalitate, noi nu facem asa ceva, suntem oameni foarte corecti. Daca acesti bani vor veni, sunt de la Guvernul Ciolos si nu de la Consiliul Judetean. Eu le transmit ca PNL-ul va castiga de aceasta data la Botosani”, a spus deputatul liberal Verginel Gireada.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.