Social democratii nu au vrut sa renunte la Dragnea. Ce urmeaza…

Sedinta care urma sa-i decida soarta in partid lui Liviu Dragnea s-a amanat. Se pare ca PSD-istii nu se indura sa-l lase pe Dragnea fara functie in partid, dupa ce acesta a renunta la functia din Guvern ca urmare a condamnarii decise de instanta in procesul “Referendumului”.

Liviu Dragnea a aspus: Mi-am depus mandatul, dar colegii mei resping ideea

Sedinta Biroului Permanent al PSD, in care Liviu Dragnea ar fi urmat sa isi depuna mandatul de presedinte executiv al partidului, a fost amanata, urmand ca miercuri sa aiba loc sedinta Comitetului Executiv al PSD, un for largit la care participa lideri din teritoriu.
.
„Au decis, dupa o discutie intensa, sa duca aceasta discutie la Comitetul Executiv de miercuri, ca aici e nevoie sa vina toata tara. Azi, au fost prezenti toti vicepresedintii. Mi-am depus mandatul, dar toti colegii resping ideea. Este o atitudine care ma bucura in tot necazul asta, dupa 15 ani de munca in acest partid este important sa vezi ca ai atata sustinere, e o hrana nepatrimoniala importanta. Nu ma simt foarte confortabil cu asemena presiune, dincolo de ce au spus colegii mei azi, sunt mesaje primite din tara de la membri de partid si de la persoane care nu sunt membri de partid. Nu ma simt foarte confortabil, sunt un om care nu ezita, dar trebuie sa recunosc ca toate aceste manifestari ma pun pe ganduri. La Ministerul Dezvoltarii sustin pe cineva care sa continue toate programele incepute. Am vorbit cu premierul”, a precizat Liviu Dragnea, conform Digi24.

S-a dorit asadar o decizie a intregului partid.

Toti membrii PSD s-au opus oricarei discutii legate de demiterea sau autosuspendarea lui Liviu Dragnea din PSD, cu argumentul ca nu este vinovat de o fapta de coruptie incriminata de Rezolutia PSD, a afirmat vicepresedintele PSD Olt Olguta Vasilescu.

Dupa cum se stie, Consiliul National al PSD a decis, in luna martie, ca membrii de partid sanctionati de instante sa isi piarda functia politica.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.