SORIN MOLDOVAN: Masuri pe care in urma cu un an USL le critica cu vehementa, acum le aplica cu strictete

sorin moldovan

Tineretul Democrat Liberal a remarcat ca „Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri”, program gandit si implementat de Partidul Democrat Liberal a fost aprobat de Guvernul USL.

Tineretul Democrat Liberal a remarcat ca masurile de dreapta pentru sprijinirea tinerilor initiate si implementate de guvernarea PDL sunt foarte apreciate si aplicate de USL.

„Ironia si demagogia guvernarii USL isi spun cuvantul. Masuri pe care in urma cu un an USL le critica cu vehementa, acum le aplica cu strictete”, a declarat Sorin Moldovan, presedintele Tineretului Democrat Liberal.

In acest context, a fost reactivat incepand de luni, 22 aprilie a.c., „Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri”, program gandit si implementat de Partidul Democrat Liberal.

In perioada guvernarii PDL acest program s-a dovedit eficient si atractiv pentru tinerii debutanti in afaceri. Dintre cele 1.256 de persoane care au aplicat, 807 au devenit beneficiari. Programul, gandit de Andreea Paul in perioada guvernarii PDL, prevede acordarea de fonduri nerambursabile de pana la 10.000 euro, garantii in proportie de 80% din valoarea creditului si scutirea de la plata contributiilor de asigurari sociale pentru cel mult 4 angajati. Antreprenorul are obligatia de a angaja cel putin 2 persoane.

„Tineretul Democrat Liberal saluta continuarea programului PDL de catre USL si solicita Guvernului sa devina un guvern vizionar si cu idei proprii astfel incat, pe langa continuarea masurilor implementate de PDL, sa vina si cu alte masuri concrete de sprijinire si incurajare a tinerilor. TDL incurajeaza tinerii sa aplice pentru acest program destinat dezvoltarii antreprenorilor din Romania”, a incheiat Sorin Moldovan.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.