Home Politica Spectacol caritabil organizat de femeile liberale pentru COPIII FARA PARINTI!

Spectacol caritabil organizat de femeile liberale pentru COPIII FARA PARINTI!

Duminica, 1 decembrie 2013, incepand cu oral 12.30, la Casa de Cultura a Sindicatelor, va avea loc un spectacol caritabil oferit de Clubul Elevilor Liberali, Organizatia Femeilor Liberale si Asociatia Vera Myller.

Momentele artistice vor fi sustinute de grupuri de elevi din scolile si liceele din municipiul Botosani.

Pe scena salii Casei de Cultura a Sindicatelor „Nicolae Iorga” vor urca Oana Tabultoc, Ana Maria Bucsa, participante la concursurile naționale Next Star si Vocea Romaniei, dar si copiii talentati din trupa de teatru „Drama Club” a Colegiului National „August Treboniu Laurian”.

Vor mai fi prezenti Codruta Barariu, Dalyna Bejan, copiii de la Scoala de dans G-Power, trupa de teatru „Arlechino”, ansamblul folcloric „Balada” de la Liceul „Gheorghe Asachi”, trupele de dansatori „Mini Evolution” si „Limited Crew”, precum si multi alti elevi inzestrați cu calitați artistice.

Pe parcursul spectacolului caritabil „Tinerii uniti pentru copiii fara parinti”, aflat acum la a doua editie, vor mai fi si multe alte surprize. Scopul spectacolului este unul caritabil.

„Asteptam de la participantii la acest spectacol donatii sub forma de jucarii, hainute, carti si dulciuri. Toate fondurile stranse vor fi donate copiilor fara parinti din municipiul Botosani. Scopul acestei actiuni nu este unul politic. In cadrul Partidului National Liberal exista oameni bine intentionati care ofera sprijin la nevoie tuturor categoriilor defavorizate, dar mai ales copiilor aflati in dificultate. Asadar, ajutati-ne sa aducem un zambet pe chipul copiilor fara parinti!”, au tinut sa precizeze reprezentantele OFL Botosani.

Exit mobile version