Stare tensionata in PNL Botosani! Motivul: LISTA pentru alegerile parlamentare

In ultima vreme, in PNL Botosani este o stare de nemultumire, o stare de asteptare si tensiune maxima din cauza listei pentru alegerile parlamentare.
Desi 500 de delegati din judetul Botosani, din Consiliul de Coordonare al Organizatiei judetene PNL, au votat cu maxima transparenta ordinea pe lista pentru alegerile parlamentare, la nivel central lista nu a fost aprobata.

Surse din cadrul partidului sustin ca de la Bucuresti se incearca aducerea pe lista pentru parlamentare, pe loc eligibil, a unui liberal impus de la centru. Ar fi vorba de Sulfina Barbu.

Biroul Politic National al partidului ar incerca astfel sa ignore vointa liberalilor botosaneni, a celor care au muncit in campania electorala in teritoriu. O astfel de miscare de la centru ar fi declansat actiuni in randul unui numar destul de mare de liberali botosaneni, cum este cea de strangere de semnaturi cu care sa se mearga la Bucuresti pentru a le arata celor de la centru ca decizia democratica luata in judet trebuie respectata. Ba chiar ar fi vorba ca mai multi membri de partid sa se deplaseze la Bucuresti pentru discutii cu conducerea partidului pentru sutinerea deciziei luata democratic in judet.

Luni ar urma sa se intruneasca din nou Biroul Politic National al PNL si dupa aceasta sedinta sa se afle decizia finala privind impunerea sau nu pe lista de la Botosani a unui membru liberal de la Bucuresti.

Si liderul judetean al PNL, Catalin Flutur, a luat in calcul o masura extrema, prin care sa-si arate deazaprobarea fata de o eventuala impunere de la centru a modificarii listei prin aducerea unui liberal din alt judet pe o pozitie eligibila in lupta pentru locuri in Parlament. Astfel, Catalin Flutur declara ca ar putea chiar sa demisioneze. Presedintele liberalilor botosaneni afirma ca la nivelul conducerii nationale a partidului ar trebui sa existe argumente foarte convingatoare, clare, pentru o astfel de decizie care loveste in votul democratic de la nivelul organizatiei judetului Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.