STAREA DE SANATATE a botosanenilor, evaluata de liberali! (FOTO)

In fiecare an, pe data de 7 aprilie, se celebreaza Ziua Mondiala a Sanatatii, pentru a marca aparitia Organizatiei Mondiale a Sanatatii(OMS) in anul 1948.

Rolul Organizatiei, stabilit in constitutia ei, este mentinerea in cea mai buna stare a sanatatii populatiilor pe glob. (CLICK PE POZA)

In acest sens, Organizatia Municipala a PNL Botosani, alaturi de presedintele Viorel Iliuta, a decis pornirea unei actiuni de minima evaluare a starii de sanatate a botosanenilor, prin instalarea, in trei puncte din municipiu, a unor corturi care vor functiona pe parcursul intregii zile.

Este vorba de zona Capat 1, zona Unirii si zona Pietei Mari, programul de functionare fiind de la 10.00 si pana la 18.00. La fiecare dintre acestea s-a aflat o echipa formata din asistenti si tineri liberali, dar si elevi ai Liceului „Grigore Antipa” care incearca sa-i constientizeze de importanta efectuarii, la un interval de timp, a analizelor medicale de rutina.

„Noi, OrganizatiaMunicipala PNL Botosani, am luat aceasta initiativa de a amplasa, pe parcursul acestei zile (n.r. 7 aprilie) trei corturi, unde asistenti medicali masoara tensiunea cetatenilor care trec prin zonele respective si care sunt dispusi sa-si faca aceste investigatii”, a declarat Viorel Iliuta, presedintele Organizatiei Municipale PNL Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.