Straduinta lui PORTARIUC de a tine pasul cu provocarile aruncate de TURCANU

ovidiu portariuc

Primarul municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc, nu vrea sa piarda duelul cu presedintele CJ si se straduieste sa raspunda, pas cu pas, provocarii lui Florin Turcanu.

Daca presedintele CJ, Florin Turcanu, a anuntat ca vrea intrarea in judetului in Zona Metropolitana Botosani, Ovidiu Portariuc a anuntat la scurt timp ca vrea municipiul Botosani in Parc Industrial SA.

„Solicitam includerea municipiului Botosani in actionariatul Parc Industrial SA. Vom veni si noi cu aportul nostru de capital, de resurse umane, cu know-how”, a afirmat primarul Ovidiu Portariuc.

Ovidiu Portariuc are si explicatia: „consider ca este de importanta strategica sa faca parte si municipiul Botosani din aceasta strategie de dezvoltare. Mi se pare nefiresc ca asemenea societate, importanta, sa fie formata in jurul municipiului Botosani, decupand cumva teritoriul acestuia”.

In plus, Ovidiu Portariuc a mai adus un argument pentru decizia de intrare a municipiului Botosani in SC Parc Industrial SA: „in orasul Bucecea va fi dezvoltat un parc industrial, iar aceasta localitate face parte din Zona Metropolitana Botosani”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.