Suceava: Deputatul PDL Ioan Balan vede panica si suspiciuni de tradare in sanul USL

ioan balan

PSD si PNL se banuiesc reciproc de tradare, spune deputatul PD-L de Suceava, Ioan Balan.

In opinia acestuia, a intrat frica de esec in liderul PSD, Victor Ponta, care ar avea motive sa se ingrijoreze de ce il asteapta la alegerile din iunie. Sondajele arata, spune Balan, ca USL este in cadere in preferintele electoratului si cele 50 de procente spre care tintea alianta social democratilor cu liberalii au ajuns o veritabila „fata Morgana”.
„Declaratiile cu privire la impunerea unor prevederi exprese in statutul PSD, PNL si PC de a interzice orice fel de colaborare cu PDL nu fac altceva decat sa arate teama profunda de esec si suspiciunile de tradare din cadrul USL”, a subliniat deputatul PDL.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.