Suceava: Noua conducere PD-L Radauti a fost validata

primarul Aurela Olarean

La sfarsitul saptamanii trecute, Biroul Permanent Judetean a validat conducerea Organizatiei Municipale Radauti a PD-L. Cel care s-a ocupat de formarea noii echipe a fost primarul municipiului Radauti, Aurel Olarean, care a asigurat si interimatul la presedintia organizatiei municipale.

Biroul Permanent Local al Partidului Democrat Liberal – Organizatia Municipiului Radauti, este constituit din sapte vicepresedinti, dirigintele de oficiu postal Dorel Donisan, profesorul Daniel Hrenciuc, oamenii de afaceri Constantin Vasile Lazar si Florin Mitric, managerul Spitalului Municipal, Dorin Tibeica, medicul Cezar Aurelian Radu si directorul Colegiului Agricol „Andronic Motrescu”, profesorul Florin Drimba.
Acestora li se mai adauga noua secretari executivi, trezorierul Ionut Ruban, presedintele organizatiei de pensionari Horia Vasilescu, presedintele organizatiei de tineret Marius Grijincu si presedintele oamenilor de afaceri Mircea Vladean.
Noua conducere a pedelistilor radauteni a fost instalata dupa ce in urma cu circa zece zile fostul presedinte de la organizatia municipala, profesorul Petru Carcalete, si-a depus adeziunea la Partidul National Liberal, conditii in care biroul permanent local de la acea vreme s-a autodizolvat. La mijlocul saptamanii trecute, presedintele Organizatiei Judetene a PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, s-a deplasat la Radauti, unde l-a desemnat la conducerea organizatiei pe Aurel Olarean. In acelasi timp, Flutur i-a dat lui Olarean libertatea de a-si alege o echipa care are un mandat simplu, castigarea alegerilor locale si pentru Consiliul Local Radauti.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.