Suceava: PD-L va candida sub sigla proprie

orest onofrei

PD-L va candida in judetul Suceava la alegerile locale din luna iunie sub sigla proprie, a anuntat prim-vicepresedintele organizatiei judetene a partidului, senatorul Orest Onofrei.

Senatorul Onofrei a aratat ca PD-L nu are motive sa se ascunda sub o alta sigla sau culoare, precizand ca, in judet, partidul este practic o alianta, formata prin fuziuni succesive in ultimii zece ani si inglobeaza o mare parte dintre fosti membri ApR, PNTCD, PNL si chiar fosti membri ai PSD. PD-L va candida la Suceava sub sigla proprie, a spus Onofrei, pentru ca este multumit de ce a facut in judet si le da oamenilor posibilitatea sa voteze cu acest partid.
Surse din PD-L sustin ca la Colegiul Director al partidului s-a hotarat ca intr-o saptamana organizatiile judetene sa vina cu propuneri de aliante, care sa nu se numeasca „Miscarea Populara”. Sursele citate au precizat ca este posibil ca aliantele electorale care ar urma sa se constituie la nivel local, de catre PD-L cu alte formatiuni, sa aiba denumiri diferite.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.