Suceava: PD-L valideaza primele candidaturi pentru functiile de primar

Gheorghe Flutur

Organizatia Judeteana Suceava a PD-L va valida in cursul zilei de astazi primele candidaturi pentru functiile de primar ale localitatilor din judet.

Presedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, care a precizat ca in momentul de fata sunt definitivate candidaturile in circa 90% dintre localitatile din judetul Suceava.
Legat de o eventuala alianta pe care PDL ar putea incheia inainte de alegerile locale, Gheorghe Flutur a spus ca partidul poate colabora cu toate fortele politice care isi doresc modernizarea judetului Suceava.
„Suntem deschisi aliantelor. Pana in momentul de fata nu am facut inca nici un pas cu cineva, spre o alianta electoral”, a declarat Gheorghe Flutur.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.