SURPRIZA in lucru la CONSILIUL MUNICIPAL

Reprezentantii ACL anunta ca se pregateste o surpriza in Consiliul Local al municipiului Botosani. Va fi o noua schimbare, mai exact unul dintre viceprimarii actuali trebuie sa-si faca bagajele.

Cine este acela putem doar intui deocamdata, insa reprezentantii ACL se arata secretosi si cand vine vorba de persoana pe care se pregatesc sa o instaleze ca viceprimar.

In cadrul conferintei de presa saptamanale a ACL, s-a anuntat ca “se munceste” intens la formarea unei noi majoritati in CL, amintindu-se ca in ultima sedinta s-a simtit deja schimbarea la voturile consilierilor locali.

Florin Turcanu, unul din cei doi copresedinti ai ACL, a mentionat ca nu este neaparat ca persoana pe care o vor propune pentru functia de viceprimar sa fie un liberal sau un democrat liberal. Important este sa se se chimbe unul dintre viceprimarii actuali.

„Vom schimba majoritatea. Nu tinem sa avem noi viceprimari, dar trebuie schimbat obligatoriu un viceprimar. Nu vreau sa-i pronunt numele”, a spus Florin Turcanu.

Reprezentantul liberalilor sustine inca sa se pregateste deja un proiect de hotarare pentru a fi adus in sedinta CL.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.