Surpriza la BALUSENI!

ioan nechifor

Apropiere campaniei electorale pentru alegerile locale intesifica activitatile din cadrul partidelor politice.

O astfel de miscare a avut loc si la Baluseni. Unde Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE) din Botosani a reusit si a mai facut oi achizitie. Este vorba de Ioan Nechifor, in varsta de 49 de ani si fost ofiter in cadrul MApN.

Nechifor a fost membru PSD in perioada 2008-2012, dupa care a intrat in proaspatul partid Forta Civica. Intrarea Partidului Forta Civica in Partidul Democrat Liberal si, apoi, fuziunea cu Partidul National Liberal nu a fost pe placul lui Ioan Nechifor. Ramas fara partid, acesta a fost coooptat de cei de la ALDE Botosani, propunandu-i sa candideze pentru functia de primar la Baluseni.

„In 2012, un anume domn Marcu Gheorghe m-a asigurat ca voi fi candidatul PSD la functia de primar al comunei Baluseni. Politicienii de la varf stiu sa spuna minciuni frumoase si sa se dezica de oameni. Mi-am dat demisia din functia de vicepresedinte PSD si am intrat in Forta Civica, un partid care nici nu exista si care la nivelul Botosaniului il avea doar pe presedintele Apotrosoaie Cristian. In doar doua luni am reusit sa dam candidati inclusiv la nivelul judetului iar eu am scos un scor apropiat de primarul actual si aproape trei consilieri. Forta Civica s-a varsat in marele PNL, un partid care clameaza reforma dar nu pun in practica. In comuna Baluseni, nu a pus candidat un om tanar precum medicul Maxim ci a investit incredere intr-un om de 67 de ani care toata viata lui a lucrat pe diferite functii in primarie. De ce PSD-ul nu investeste in oamenii tineri? Exista un anume domn Doroftei care are studii juridice, un domn Hantescu care are studii economice. De ce trebuie sa asteptam tot generatia celor nascuti in ’49, generatia comunistilor? Ei au avut parte de cele mai multe functii in societate. Baluseniul are doi candidati de 67 de ani la aceasta data. Reforma nu se clameaza, se face“, a declarat Ioan Nechifor.

Si fiindca vrea sa devina primar, bineinteles ca are si un plan de lucru pe care vrea sa-l puna in aplicare din momentul in care ajunge in aceasta functie.

„Din biroul meu nu va pleca niciodata un om jignit, cum s-a intamplat si se mai intampla. Apendicul de astfalt care exista in centrul Baluseniului va fi din capat in capat in cadrul comunei. Asfaltul la Baluseni se va termina, voi sti sa deschid usi. Este una dintre cele mai inapoiate comune. Pana in 2008 nu a avut nimic. In mandatul lui Stratulat s-au construit o sala de sport si doua camine insa in spate a stat si munca mea. Voi crea societati comerciale pentru a da o sansa tinerilor din comuna sa-si gaseasca un loc de munca“, a spus Ioan Nechifor.

Desi, atacurile sale au fost indreptate mai mult spre candidatul social-democrat pentru functia de primar de Baluseni, Neculai Stratulat, totusi, Ioan Nechifor va trebui sa tina cont si de protocolul de colaborare post-electorala dintre ALDE si PSD.

43 COMENTARII

  1. D-l Nechifor nu si-a dat demisia din psd,a fost exclus in sedinta BPJ al psd.Cum a intrat in psd a inceput sa denigreze partidul,sa jigneasca conducerea partidului,nu a achitat un leu cotizatie,cauta numai functii inalte fara nici un merit.Are aoucaturi dictatoriale,comanda de satrap,turnator si cionfinclar,tot timpul suspicios.Asa cum a fost si-n armata fapt pentru care a primit de peste tot a treia cizma.A lucrat si la primaria comunei Baluseni ca secretar,de ce nu spune cu l-am dat afara? Habar n-a avea cum se intocmeste un act de stare civila.De ce nu si-a gasit un loc de munca adecvat pregatirii lui de asa zis jurist? pt. ca il stie multa lume ce fel comportament are si cat de multa carte stie.

  2. Da ghini c-am scapat de o asemenea facatura de om politic din pnl.Oamenii din Baluseni care simpatizeaza cu pnl nici nu vor sa auda de asa un exemplar,traseist politic.Noroc ca mai apare cate un partid nou care sa adune scursurile politice gen nichifor ioan.Ghini a facut psdeul c-a scapat di-un asemenea politician multipartidist. Ce teapa i-a alde cu asemenea persoana!

  3. In urma sondajului de opinie pentru selectarea candidatlui pnl la functia de primar comuna Baluseni surpriza de la baluseni marrr rezerva nichifor ioan a iesit cu 6 la %.pnl nu este un partid de adunaturi de resturi civice sau scursuri politice. electoratul pnl este foarte sever cu asemenea elemente politice ca linge blide pe la toate portile ,asa dupa cum el zice ca stie sa deschida multe usi.a fost secretar la comuna de ce nu a stat ca sa invete ad-tie,habar navea ce-i cu el si a tulito .

  4. Surpriza de la baluseni:sondaj pnl pt.primar.Caslaru Dinu 28%,Nechifor Ioan 6%.Sondaj PSD pt. primar.Stratulat Neculai 62 %,Caslaru Dinu 24%,Huiala Gheorghe 7%,Maxim Mihai 4,8 %, NICHIFOR IOAN din 104 persoane chestionate l-a votat una adica 0,9%.Lumea s-a convins decand umbla cu BIBLIA ca nu-i sanatos la cap. Deci nu-I nici o surpriza vedeti ca oamenii judeca normal,apreciaza normal.Fiecare are dreptul sa aprecieze,sa candideze sa-si prezinte programul pt. ce candideaza ,ce vrea sa faca pt.noi.

  5. Domnule Nechifor , tine-o tot asa. V-am fost si subordonat in armata si stiu ca sunteti un om de caracter. Dumnezeu sa va ajute in tot ce v-ati propus.

  6. Domnule Nechifor , tine-o tot asa. V-am fost subordonat in armata si stiu ca sunteti un om de caracter. Dumnezeu sa va ajute in tot ce v-ati propus. Imi voi convinge parinti si fratii sa va sustina .

  7. Domnule primar (inca) Neculai Stratulat,
    Poate vineri ,la Sedinta Consiliului Local, ne prezentati ,in sfarsit, RAPORTUL CAMEREI DE CONTURI pe care il tineti ascuns de aproape un an(si pe care vi l-am cerut sa il vedem in nenumarate randuri).
    Ca sa stie si cetatenii comunei ce s-a intamplat cu banii lor ,BANI PUBLICI,DOMNULE!!!!!!!!
    Cetatenii comunei Baluseni au acest drept!!!!
    Cu respect.

    Reply

  8. nechifor ion este: (un mare militar) fals
    un mare pupicurist adevarat
    un mare linge clanta adevarat
    sper ca nu umbla iar cu amanta ilenuta cu biblia in mana cum a umblat in 2012
    nu zic ca conducerea actuala a primariei baluseni e ok,dar e cu 2 clase peste ofiterul second-hand ionica nechifor
    si sa ne explice nechifor ce face cu fratele sau gheorge un mare betiv, mai betiv chir decat stelica colegul lui pe fratele care la angajat la primarie cand era cosilierul primarului,iar gheorghe a substras bani de la oameni care cereau autorizati de costructi,find cercetat penal
    cam asta este un mic adevar despre cichistul ionica nechifor

  9. BULETIN DE ANALIZA PSIHANALITICA
    NUMELE SI ,PRENUMELE PACIENTULUI XY XY
    CARE CREDE DESPRE EL CA AR FI,, LINGAU ELENA STEFAN „
    Anamneza – const? în rememorarea împrejur?rilor care au prevalat în momentul apari?iei primelor simptome nevrotice. În psihanaliz?, cunoa?terea acestor detalii este important? pentru c? ele ajut? la reconstituirea contextului psiho-social al apari?iei simptomelor.
    PACIENTUL FIIND ABUZAT DE PROPRIA SA MAMA IN FRAGEDA PRUNCIE A RAMAS CU GRAVE SECHELE FIND CATALOGAT IN LITERATURA DE SPECIALITATE CA UN RETARD MENTAL IDIOPATIC.
    sau cum s-ar spune in popor ,, INTR-O sau dupa noile norme gramaticale,, INTRO URECHE ”
    DATORITA CONTEXTULUI PSIHO-SOCIAL NEFAVORABIL DEZVOLTAREA SA EMOTIONALA SI COGNITIVA A FOST MULT INTIRZIATA.
    TOTODATA LA PACIENTUL MENTIONAT A APARUT SI O MUTATIE FIZIOLOGICA . ASTFEL ORGANUL SAU ERECTIL NU E LA FEL CA LA TOTI BARBATII PENISUL CI LIMBA ………….by continued.

  10. Domn doctor , noi am inteles E clar , LINGAU , E INCURABIL. . DUPA CE A FOST LINGAU CASLARU APOI STRATULAT APOI IAR CASLARU ACUMA VREA SA FIE SI LINGAU ELENA STEFAN. . CE NU POT INTELEGE DE CE VREA EL SA LINGA ACOLO UNDE NECHIFOR DUPA SPUSELE LUI LINGAU S-AR FI MANIFESTAT CA BARBAT.. A !!!! AM INTELES LIMBA LUI FUNCTINEAZA PE POST DE PENIS DAR AMIGDALELE LUI NU POT FUNCTINA PE POST DE TESTICULE SI ARE NEVOIE DE CEVA SPERMA. VREA SA MEARGA LA NEVASTA-SA ACASA SA ARATE CA E SI EL BARBAT ?
    domn doctor , noi intelegem ca secretul profesional va tine sa nu dezvaluiti numele pacientului dar suntem si noi nedumeriti . SA FIE TOT NICU ? de la atitea semnaturi la secu sa fi ramas saracul cu manifestari de astea cum a-ti spune dumneavoastra……..PERSONALITATE MULTIPLA ?

  11. bai ionica puta mica cam greu iesi la comentat
    dar cand iesi manaci rahat nu gluma
    cred ca utilajele primariei baluseni nu fac fata sa care cat papi tu
    ai comentat in numele a trei oameni dar nimic de fratiorul betiv ratat gheorghita
    vad ca te faci ca nu pricepi
    si de ligau la elena stefan tu esti se vede cu ochiul liber fara doctori si analisti si aici te faci ca nu stii:)))

  12. si dupa alegeri cand primar va iesi unul din cei doi varsnici,asa ai sa-i mai lingi la bombite ca de obicei

  13. adriane
    vezi ca prostul asta se da de gol ca exista o fratie a inelelor. AUZI,, primar va iesi unul din cei doi varsnici”

  14. Adriane , dar de ce nu o fi dormind n(e)icusorul la ore ase de tarzii bre . Sa-l nelinisteasca oare podul de la cosuleni, sau poate cel de la humeniuc sau batal dna-ul , poate nu-i iese pietrisul la kilogram .

  15. ionica ,ionica,ai da un raspuns cu fratiorul ghita sa putem trece la urmatoare intrebare nu te mai fa ca nu pricepi
    si lasal pe nicusor sa dormam nu-l mai linge la bombite ca-i creiezi disconfort

  16. STIMATE PRIMAR (INCA)
    VA ROG SA FITI PE FAZA.ORICUM VAD CA SUNTETI CONECTAT LA TOATE ARTICOLELE SI POSTATI COMENTARII SUB DIVERSE NUME.
    IN URMATOARELE 24 DE ORE VA FAC O SURPRIZA…
    EU NU UMBLU CU CAN CANURI…
    EU VOI VENI CU DATE EXACTE,CONTRACTE,BANI PUBLICI,TRANSPARENTA…RAPORT CURTE DE CONTURI…
    VOI SEMNA SI VA DAU POSIBILITATEA SA MA ACTIONATI IN INSTANTA DACA VOI ADUCE LA CUNOSTINTA CETATENILOR LUCRURI FALSE…
    CU RESPECT PENTRU FUNCTIA DE DEMNITATE PUBLICA PE CARE INCA O DETINETI.
    ELENA STEFAN

  17. Domnule LINGAU,
    Oricine ai fi te avertizez ca ai depasit limita . SA IMI JIGNESTI MAMA IN ASA HAL , E INADMISIBIL . DACA ESTI BARBAT HAI SA NE INTILNIM . FATA IN FATA . CA DOI BARBATI.. ASTEPT SA IMI SPUI LOCUL ORA SI DATA.

  18. LINGAU, acesta e un avertisment !!!
    AI DEPASIT LIMITA ,. SA IMI JIGNESTI MAMA IN ASA HAL , E INADMISIBIL . DACA ESTI BARBAT HAI SA NE INTILNIM . FATA IN FATA . CA DOI BARBATI.. ASTEPT SA IMI SPUI LOCUL ORA SI DATA.

  19. LINGAU FII BARBAT MACAR ODATA IN VIATA……………………………………….LOCUL, ORA SI DATA

  20. puisor,ce te aprizi asa
    stai calm,daca eram pe invers te cautam
    cine a jignito pe mamicuta ta,sau se simte vinovata cu ceva.
    am impresia ca adevarul doare?

  21. MAI JIGODIE CE PORTI UN SINGUR NUME SUB TOATE SEMNATURILE TALE. AI SI TU O SOTIE CAREIA DIN RESPECT II SPUN ,, STIMATA DOAMNA AVETI UN SINGUR COPIL RESPECTABIL CA SI DUMNEAVOASTRA . NU SUNTETI VINOVATA PENTRU FAPTELE SI COMPORTAMENTUL SOTULUI DUMNEAVOASTRA DAR VA FACETI VINOVATI DIN ACEASTA CLIPA DACA NU-L OPRITI DIN GRAVELE LUI ALUNECARI . OPRITI-L DOAMNA . MERGETI CU EL LA MEDIC.

  22. adriane
    dar Ionica si cu Nicu nu sunt aliati
    ca partidele lor sunt,sau se dau dusmani pana dupa alegeri,cand vine ionica la lins bombitele?

  23. mai, retard ce vrei sa-mi furi personalitatea te demasti iarasi . vezi ca eu nu scriu niciodata de pe ,, face buce ” ca tine .
    Adriane , asta chiar sufera de PERSONALITATE MULTIPLA . Vezi ce a facut secuRITATEA din el

  24. aDRIANE , CE ZICI OARE CIND VOR APAREA DOCUMENTELE DE COLABORARE IL VOR MAI LASA CEI DE LA PSD SA CANDIDEZE ?

  25. STIMATE PRIMAR (INCA)
    VA ROG SA FITI PE FAZA….
    IN URMATOARELE 24 DE ORE VA FAC O SURPRIZA…

    EU VOI VENI CU DATE EXACTE,CONTRACT E,BANI PUBLICI,TRANSPA RENTA…RAPORT CURTE DE CONTURI…SI E DOAR INCEPUTUL….
    VA DAU POSIBILITATEA SA MA ACTIONATI IN INSTANTA…
    DIN FUNCTIA DE DEMNITATE PUBICA PE CARE O AVETI TREBUIE SA DISCUTAM CIVILIZAT,PE CONTRACTE SI CIFRE REALE…..EU SUNT OMUL CIFRELOR….AL CALCULELOR EXACTE…RESTUL E CAN CAN.
    CU RESPECT PENTRU FUNCTIA DE DEMNITATE PUBLICA PE CARE INCA O DETINETI.
    ELENA STEFAN

  26. VA PUTETI ABTINE DEOCAMDATA CU COMENTARIILE…
    IMI RASPUNDETI DUPA EXPUNEREA MEA DE MAINE…VAD CA LA CEREREA MEA DIN CONSILILUL LOCAL(SA PREZENTATI RAPORTUL CURTII DE CONTURI 2015)NU MI-ATI RASPUNS….
    ATI FUGIT MISELESTE…LASAND FUNCTIONARII PUBLICI SA DEA SOCOTEALA PENTRU CEEA CE DOMNIA VOASTRA A SAVARSIT…..
    VORBELE ZBOARA….CONTRACTELE ,CURTEA DE CONTURI,DNA-UL,AGENTIA NATIONALA ANTICORUPTIE….RAMAN…
    INCA MAI RESPECT DEMNITARUL, FUNCTIA DE DEMNITATE PUBLICA,DAR AVETI GRIJA CA S-AR PUTEA SA O PIERD PE DRUM….

  27. De ce sa schimbam vorba,d-le Stratulat?
    CONTRACTELE ,BANII PUBLICI INSUSITI, CURTEA DE CONTURI,DNA-UL,AGENTIA NATIONALA ANTICORUPTIE….furturile din bani publici…drumurile de care se plang cetatenii,villele pe care le -aTI construit,in timpul celor doua mandate masinile de peste 100 mii euro pe care le detineti impreuna cu feciorasul….si faptul ca oricat ai cauta pe net nu gasesti DECLARATIA DE AVERE…PRIMAR STRATULAT…DESI SUNTETI OBLIGAT SA O PUBLICATI ,CA SUNTETI DEMNITAR PUBLIC…..
    IN LEGATURA CU ASTEA SI ALTE MULTE ALTELE SA VORBIM,D-LE STRATULAT!!!!
    ASTEPT.

  28. DOMNULE STRATULAT ,
    AS VREA SA STITI CA NU FAC O FIXATIE DIN PERSOANA MEA , SI NU SUNT DELOC INTERESAT DE CE SPUN , PERSOANE CARE NU VOR SA ISI DEZVALUIE INDENTITATEA , DESPRE MINE. OAMENII DE CALITATE ISI ASUMA RESPONSAILITATEA LUCRURILOR SAVARSITE DE EI .
    STIU CA VA DERANJEAZA CANDIDATURA MEA SI VA DA MULTE FRISOANE . DECLARATIILE MELE DIN PRESA SUNT DECLARATII ECHILIBRATE FARA ATAC LA PERSOANA VREUNUI CANDIDAT , IAR DACA EVIDENTA INVESTIRII INCREDERII IN OAMENI CU VIRSTA INAINTATATA DE CATRE PSD SI PNL , VI SE PARE UN ATAC LA PERSOANA E BINE SA VA MAI CONSULTATI SI CU ALTI. .
    NU VAD ATUNCI DE CE SA INCEPETI LA ADRESA MEA O ASTEL DE DENIGRARE.

    EU VA CUNOSC SUFICIENT DE BINE SI ATUNCI STIU SI DE CE PROCEDATI ASA. – PENTRU CA -.SUNTETI DISPERAT.

    FACETI CE ATI FACUT IN TOATE CAMPANIILE ELECTORALE , 2008, 2012, 2016 .
    DACA DUMNEAVOASTRA CREDETI CA MA VULNERABILIZATI CU ELUCUBRATIILE PE CARE LE POSTATI VA INSELATI .

    DACA IN VIATA AR TREBUI SA MA RUSINEZ DE CEVA ATUNCI O VOI FACE DOAR PENTRU FAPTELE MELE REPROBABILE .
    IMI IUBESC FRATELE ASA CUM SI DUMNEATA AR TREBUI SA-I IUBESTI PE AI DUMITALE SI POATE CA O FACI.
    FRATELUI MEU , TOTDEAUNA I-AM SARIT IN AJUTOR ATUNCI CIND A AVUT PROBLEME .DIN PACATE L-A ATINS SI PE EL BOALA SECOLULUI -ETILISMUL- DAR OARE CARE FAMILIE NU ARE UN ASEMENEA CAZ IN CADRUL EI .? DUMNEATA SPUI DESPRE EL CA ESTE UN RETARDAT .
    EU TE-AS RUGA SA FII MAI ATENT IN EXPRIMARE. SI CRED CA O INTROSPECTIE A PROPRIULUI SINE IN CEEA CE VA PRIVESTE ,NU STRICA

    DACA FRATELE MEU ZICI CA ARE PROBLEME , DE ORICE NATURA AR FI ELE, DE CE NU-L DAI AFARA DIN SERVICI ?. E DATORIA DUMITALE MORALA , FATA DE CETATENII COMUNEI
    DACA SITUATIA ESTE ASA CUM O EXPUNETI POFTITI ,
    DATI-L AFARA INCEPAND CU DATA DE 01.03.2016.

    ACEESI TEMA , PRIN GURI MURDARE, ATI FOLOSIT-O SI IN CAMPANIA DIN 2012 .

    OBSERV DE ASEMENEA CA IN POSTARI FACETI O FIXATIE PENTRU DOAMNA STEFAN SI VENITI CU INSINUARI CARE NU VA FAC CINSTE
    .
    STIMATE DOMN ! MIE NU-MI ADUCETI PERSONAL NICI O ATINGERE , CI DIN POTRIVA EVIDENTIID VIRILITATEA MEA ( PE CARE EU NU O NEG DAR DIN REPECT PENTRU CEI CARE POATE VOR MAI CITI ACESTE RINDURI NICI NU O AFIRM ) CONTRIBUITI DE DATA ACEASTA IN MOD POZITIV LA CREIONAREA PERSONALITATII MELE .
    DA , SUNT UN BARBAT INTREG.

    CEEA CE INSA AR TREBUI SA STITI E CA GOLANIILE LA ADRESA UNEI FEMEI SUNT INCALIFICABILE .

    SI PENTRU A VA CONVINGE SA NU MAI FACETI ACEASTA NICIODATA , VA INVIT LA UN EXERCITIU DE IMAGINATIE .
    INCHIPUITI-VA CA AR VENI O PERSOANA SI S-AR SPOVEDI PUBLIC, CA INTRE EL SI , DE EXEMPLU, NORA DUMNEAVOASTRA A EXISTAT CEA MAI FRUMOASA POVESTE DE IUBIRE .CA CEI DOI COPII SUNT DE FAPT AI LUI .
    OBSERVATI CA NU AM INSINUAT CA DUMNEAVOASTRA CA INTRE EI AR FI O RELATIE ANIMALICA , PUR INSTINCTUALA CI IUBIRE SI CU TOATE ASTEA , CATE SUFLETE NU SE VOR TULBURA .
    SI CA NU CUMVA BIETII NEPOTEI AI DUMNEA-VOASTRA SA INTELEAGA CEVA GRESIT , DACA INTIMPLAREA AR FACE SA CITEASCA ACESTE RINDURI , LE SPUN CA DE FAPT ACEA POVESTE DE DRAGOSTE A EXISTAT INTRE TATAL LOR GELU SI MAMA LOR.

    POATE ASA O SA INTELEGETI SA NU MAI FITI ASA DE JOSNIC !

    ATACUL LA ONOARE UNEI FEMEI ESTE CEA MAI GRAVA JOSNICIE !

    IAR MAMA , PENTRU FIECARE DINTRE NOI E UN LUCRU SFANT !

    CAT VA COSTA SA DATI DOUA TELEFOANE SI SA VA CERETI SCUZE LA MAMA SI FIU .!

    ASA , CUM AM SPUS SI CU REFERIRE LA FRATELE MEU , RENUNTATI SI LA ACEASTA TEMA PE CARE ATI FOLOSIT-O SI IN ANUL 2012 .

    DACA DESPRE MINE , CUNOASTETI CA AM SAVARSIT VREO FAPTA ILEGALA , EU CHIAR VA ROG SA SESIZATI ORGANELE DE URMARIRE PENALA , SI CE ZICETI ? ACCEPTATI O RECIPROCITATE ?

    EU SINCER, MI-AS DORI ,SA VORBESC MAI PUTIN SAU CHIAR DELOC DESPRE DUMNEATA SI MAI MULT DESPRE CE VREAU SA FAC PENTRU COMUNA

    MA LASATI , VA ROG ? SAU VETI CONTINUA CU PROSTII !

    SA STITI , CA FORTA MEA DE REACTIE RAPIDA , ion ursu si adrian chiar exista si ii veti cunoaste dupa ce veti pierde alegerile VA VA DA REPLICI PE MASURA, DE VA RIDE TOATA LUMEA DE DUMNEATA. .

    PENTRU CA ALEGERILE SIGUR LE VETI PIERDE ! LUMEA STIE CE COMPORTAMENT AVETI , STIE CE ATI FACUT SI VA VOR ARUNCA PESTE BORD 1. SUNTETI URAT DOMNUL MEU , PENTRU CA ATI DAT TOATE MOTIVELE . IAR CEI CARORA LE-ATI INTINS UN BISCUITE UNS CU UNT PE AMBELE FETE SI ACESTA NU PENTRU AI HRANI CI PENTRU AI MURDARI CA SA-I AVETI LA MINA , SE VOR ELIBERA SI VA VOR PARASI .

    DUMNEATA SI NUMAI DUMNEATA TREBUIE SA PLATESTI, CU VIRF SI INDESAT .

    PENTRU LUCRURILE FRUMOASE PE CARE VREAU SA RAMINA IN URMA MEA IN COMUNA , SPER CA VICTORIA SA FIE A MEA !

    ASA SA-MI AJUTE DUMNEZEU !

    Post scriptum ,

    SALUT PE TOTI CEI CE CU CREDINTA SI NU PENTRU A FAVORIZA CANDIDATURA LUI STRATULAT VOR INTRA IN CURSA !

    IOAN NECHIFOR

  29. Noi CORURILE REUNITE DE COPII DE PE LINGA CAMINUL CULTURAL BALUSENI SI CEL DIN DRAXINI ; aducem conducatorului nostru iubit NENEA NICU , CU OCAZIA ZILEI DE 1 MARTIE , OMAGIUL NOSTRU PRIN CANTEC SI VOIE BUNA

    ,, Vine , vine D. N .A – tul ,
    Stie despre asta satul ,
    Dosarele grele vin ,
    Vai ce chin si ce suspin
    Dosarele grele vin ,
    Vai ce chin si ce suspin „

    Las sa vina , Las sa vina
    Sa mai faca si lumina
    Ca prea mult sa cam furat
    Din comuna si din sat ,
    Ca prea mult sa cam furat
    Oare cine-i vinovat? „

    aceeasi copii cu voce puternica striga in cor ,, STRATULAT , STRATULAT , PRIMARUL NOSTRU IUBIT

  30. Domnule Nechifor cand ai exclus jumatate de Psd Baluseni fara sedinta de partid pentru a face loc unei persoane sa ajunga consilier local vati plans prin presa?

  31. Uite unde statea marele afacerist ,toata viata a fost bugetar a capusat statu si acuma vine sa invete prostimea din Baluseni sa faca afaceri .Domnule Nechifor a avea o afacere in Romania este foarte greu (taxe impozite ,controale ,angajati care trebuie platiti) nu stai acasa trece luna intra banu da, daca nu ati invatat asta pana la 49 de ani imi este greu sa cred ca puteti invata pe altii,primarii care promit ca vor crea afaceri in comunitatile locale pe care le conduc sunt niste mincinosi ,afacerile vor intra in comuna odata cu terminarea asfaltarii tuturor drumurilor principale din comuna si atunci cand fiecare sat va fi racordat la sistemul de apa si canalizare restu sunt minciuni de campanie(cazul Portariuc care a promis crearea de locuri de munca pt botosaneni).

  32. ANDULE ,
    IN TOATE COMENTARIILE TALE IMI ESTE CLAR CA TE POZITIONEZI CRITIC FATA DE PERSOANA MEA . E PROBLEMA TA ! NICI NU SUFAR DAR NICI NU POT SPUNE CA IMI ESTE INDIFERENT . MAI INTELEG CA ESTI IN FAVOAREA ALEGERII CA PRIMAR A LUI GELU HUIALA . IARASI E PROBLEMA TA . DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE NU ESTE CEA MAI BUNA SOLUTIE DAR NICIDECUM CEA PROASTA SOLUTIE . CEL MAI RAU LUCRU AR FI SA RAMANA IPOTETIC PRIMAR TOT STRATULAT . . PANA AICI DESI NU SUNT DEACORD CU TINE ADMIT CA E DREPTUL TAU DE AVEA ORICE TIP DE ATITUDINE . NU POT ADMITE INSA SA IMI SPUI CA ,, toata viata a fost bugetar a capusat statu si acuma vine sa invete prostimea din Baluseni sa faca afaceri ,, . DIN URMATOARELE CONSIDERENTE . 1.SPER CA AI PROPIETATEA PROPRIILOR CUVINTE SI STII CE INSEAMNA A CAPUSA =A FURA .SI ATUNCI DACA AI CURAJUL DE A FACE ASEMENEA AFIRMATIE DESPRE MINE FA POSTARE CU NUMELE TAU INTREG (REAL NU FICTIV ) SI MAI VORBIM . UITE DE EXEMPLU EU SPUN CU SUBIECT SI PREDICAT , SUB NUME PROPRIU – N STRATULAT ACAPUSAT =A FURAT DIN BANII COMUNEI . FOARTE MULTI BANI !!!
    2. DA SUNT IN MASURA SA CONSILIEZ PE ALTII SA FACA AFACERI , STUDIILE SI EXPERIENTA IMI PERMIT !!!
    3. DACA TE-AI GANDIT CA AM CAPUSAT STATUL IN SENSUL CA AM FOST PLATIT DE CATRE ACESTA SUBSTANTIAL PENTRU MUNCA DEPUSA , VEZI CA APARE LA DUMNEATA O FRANTURA DE LOGICA IN SENSUL CA FAVORITUL DUMITALE A BENEFICIAT ( A CAPUSAT ) LA FEL CA SI MINE .
    4.DACA PERSONAL NU AS CANDIDA , ATUNCI GELU HUIALA AR FI CEL PE CARE L-AS VOTA !!!
    5.IN SPERANTA IN CARE AI INTELES CUM STAU LUCRURILE ,TI-AS FI RECUNOSCATOR DACA NU TI-AI MAI CONSUMA ENERGIA CREATIVA FACAND REFERIRE LA PERSOANA MEA.

  33. 5.Ati exclus membri de partid din Psd Baluseni fara sedinta da sau nu ?(atentie Turcanu Florin a luat 6luni cu suspendare pentru acelasi lucru) sau trebuie sa ma adresez domnului Vazdoaga?Prin ceea ce ati facut ati prejudiciat niste persoane de un drept castigat in urma participarii la un scrutin electoral pe listele unui partid politic si desi fapta este veche nu este tarziu sa raspundeti in fata legii!Desi nu il apreciez foarte tare pe Stratulat totusi este primarul comunei mele ales de oameni daca vreti sa dovediti ceva puteti spune oamenilor ce ati facut in calitate de consilier local ,cum ati respins proectul ce prevedea bursa de 50 de lei pt copii navetisti din alte sate , cum ati respins daramarea gradinitii din Draxini unde urma sa se construiasca una ultramoderna desi proectul era propus de ministerul educatiei,pe scurt sunteti un om distructiv si fara scrupule si asta nu va va ajuta sa castigati .Si nu vi se pare oarecum cidat ca toti oamenii pe care iati abordat desi sunt dezamagiti de Stratulat nu sau alaturat echipei dumneavoastra???

  34. D-le Nechifor faptul ca nu raspunzi la intrebari este normal .pt.ca nu-ti convin cu excluderea membrilor psd ca s-o promovezi consiliera pe E.Stefan,cu respingerea unor proiecte etc.Dar faptul ca oamenii ,comunitatea din comuna sa nu beneficieze de asfalt din cauza d-tale ce zici? Cum ai reusit sa manaresti priectul de asfaltare din 2009 de a fost exclus de la finantare? De invidios si ticalos ce esti ca sa nu se faca asfalt pe timpul cat este primar stratulat ,ai modificat contractul cu un ONG pt after school si comuna Baluseni a fost depunctata CU 7 PUNCTE.invidiosule si tradatorule ce esti.ai lasat in noroi comuna 6 ani ca sa-ti pregatesti tu terenul pentru a candida la functia de primar.D-zeu te-a pedepsit chiar daca ai umblat cu biblia in mana pe la fiecare poarta.Si inca ai avut curajul si obraznicia de a te lauda de marea ta realizare.

  35. ULTIMUL MESAJ PENTRU ,, ANDU ,,
    MA LAS RECE COMENTARIILE TALE ! NU STIU CINE ESTI SI CE URMARESTI . SPRE DEOSEBIRE DE TINE EU CAND SPUN CEVA NU MA ASCUND SUB PSEUDONIME . LEGAT DE DATUL AFARA DIN PARTID A UNOR OAMENI , AFLA CA PRESEDINTE AL PSD BALUSENI ERA STRATULAT SI NU EU.- PE EL INTREABA-L ! APOI TREBUIE SA MAI STII CA IN PARTIDE MAI FUNCTIONEAZA MERITOCRATIA SI NU NUMAI PUPINCURISMUL .CAT DESPRE ,, De invidios si ticalos ce esti ca sa nu se faca asfalt pe timpul cat este primar stratulat ,ai modificat contractul cu un ONG pt after school si comuna Baluseni a fost depunctata CU 7 PUNCTE.invidiosule si tradatorule ce esti.ai lasat in noroi comuna 6 ani ca sa-ti pregatesti tu terenul pentru a candida la functia de primar. ITI PUN URMATOAREA INTREBARE – DE UNDE LE STII TU TOATE CA UN OM MARE ? STAI PE LANGA STRATULAT SAU ESTI CHIAR STRATULAT ? SI INCA UNA – SA TE BATA PE TINE DUMNEZEU DACA ACESTE AFIRMATII FACUTE DE TINE DESPRE MINE SUNT MINCINOASE ?

    CAT DEPRE DECLARATIA TA – HUIALA PRIMAR – TE ROG SLUJESTE-I CU CREDINTA DAR NEPROFERIND JIGNIRI SI MINCIUNI LA ADRESA MEA .

    VEZI CA INVENINEZI RELATIA DINTRE DOI OAMENI CARE ALMINTERI CRED CA ISI POARTA UNUIA ALTUIA SUFICIENT RESPECT !

    SI APOI VEZI CA ALE TALE COMENTARII DETERMINA PE AI MEI SIMPATIZANTI SA AIBE REACTII NEGATIVE LA ADRESA LUI HUIALA SI PERSONAL NU DORESC ACEASTA .

    DOMNULE HUIALA ,SCUZE PENTRU JIGNIRILE PE CARE LE-A FACUT SIMPATIZANTI DE AI MEI LA ADRESA DUMITALE

    IOAN NECHIFOR

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.