Tineri liberali in actiune la Centrul de ingrijire a batranilor din Trusesti

Sa ai constiinta problemelor existente in societate si sa ai convingerea ca, daca te implici, viata comunitatii se poate imbunatati.

Sa duci o politica pentru oameni, o politica a faptelor, pentru ca faptele sunt graitoare atunci cand iti asumi sa mergi pe un drum al normalitatii. Pe aceste considerente, noul Birou constituit al tinerilor liberali de la nivelul judetului Botosani si-a propus sa promoveze actiuni a caror politica sa mizeze pe identificarea si evidentierea neajunsurilor unor categorii de oameni ce nu pot vietui cu promisiuni. 
 
Sprijinirea batranilor din Centrul de la Trusesti a reprezentat o mana intinsa intr-un moment in care finantarea din partea autoritatilor este precara, demersurile sunt consemnate doar pe hartie, presupusa preocupare este revendicata prin interpelari si comunicate de presa cu unic scop de castigare a capitalului de imagine, iar grija zilei de maine apasa tot pe umerii conducerii acestei institutii. 
 
Sambata, 5 martie 2016, cu resurse financiare proprii, membrii BPJ al TNL Botosani, alaturi de presedintele Caesar Hutanu, au asigurat un necesar de hrana pentru aproximativ o luna pentru cei peste 50 de beneficiari ai Centrului de batrani de la Trusesti, constand in alimente de baza (cartofi, faina, zahar, ulei, conserve de pate si peste) si fructe (mere, banane, portocale). 
 
Si pentru ca luna martie este luna in care daruim doar pentru a primi in schimb un zambet, tinerii liberali au impartit pachete cu fructe, produse de patiserie si cate un martisor simbolic fiecarui batran din centru. 
 
“Demersul nostru de astazi reprezinta o picatura intr-un ocean, insa cu siguranta reusim sa tragem un semnal de alarma ca problemele reale sunt in teritoriu si nu in spatele unui birou, ca acesti batrani si-au facut datoria fata de societate prin munca de-o viata si ca acum e randul celor ce au in mana responsabilitatea sa si-o faca pentru  bunul mers al institutiilor. Ne-am insusit ingrijorarea angajatilor centrului care primesc cu scepticism promisiuni de finantare si vom incerca sa ii sprijinim in continuare”, a declarat Caesar Hutanu, presedintele judetean al TNL Botosani. 
 
Demersul de astazi face parte dintr-un proiect amplu de actiuni pe care  noul BPJ al TNL Botosani si l-a asumat o data cu validarea de catre conducerea centrala in ianuarie 2016.
 
comunicat

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.