Tinerii democrat liberali spun NU violentei domestice

Deseori auzim ca este urat sa lovesti o femeie. Mai mult „ea nu trebuie atinsa nici macar cu o floare”.

Din pacate, in Romania datele arata ca femeile reprezinta 83% din cazurile de violenta fizica in familie.

In aceste conditii, este posibil ca fiecare dintre noi sa cunoasca cel putin un caz de violenta asupra unei femei.

Din acest motiv, tinerii din OT PDL Botosani au dorit sa atraga atentia asupra acestui fenomen realmente ingrijorator.

„Cu regret o spun, in astfel de cazuri barbatii sunt cei care gresesc. Fiecare barbat care loveste o femeie ar trebui sa se gandeasca ca in locul femeii lovite ar putea fi mama lui, sotia lui, fiica lui sau orice alta fiinta draga. Dorim pe aceasta cale sa tragem un semnal de alarma, sa le transmitem barbatilor sa fie mult mai atenti cu femeile din jurul lor”, a precizat Marius Buliga, presedintele  organizatiei municipale a OT PDL Botosani.

Cu aceasta ocazie, tinerii democrat liberali au distribuit in municipiul Botosani pliante si le-au vorbit botosanenilor despre importanta stoparii acestui fenomen.

„Nu sunt de acord cu astfel de gesturi. Barbatii trebuie sa fie atenti cu femeile, sa stie sa le respecte. Eu nu sunt de accord cu violenta de niciun fel, dar cand vine vorba de femei, chiar ca trebuie sa fim atenti. Legea trebuie sa-si spuna cuvantul in cazul acestor barbati”, a declarat Dumitru Branzei, unul dintre botosanenii care au vorbit cu tinerii democrat liberali.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.