Tinerii liberali, alaturi de Klaus Iohannis

Tinerii liberali il sustin pe Klaus Iohannis pentru functia de presedinte al Romaniei! Astfel, toti tinerii care isi doresc un nou model de presedinte, sunt asteptati sa fie alaturi de Klaus Iohannis, candidatul dreptei pentru functia de presedinte al statului.

Klaus Iohannis va fi prezent marti, 23 septembrie, de la orele 13.00, la Botosani, la Casa de Cultura a Sindicatelor, unde isi va transmite mesajul de incurajare catre toti botosanenii care cred in puterea de reconstructie a unei tari, a unei societati tinuta de mai bine de 25 de ani in mediocritate si dispret de catre social- democrati.

„Sta in puterea noii generatii sa decida pentru viitorul acestei tari, sa dea solutia castigatoare pentru dezvoltarea Romaniei. Avem in fata un candidat demn, integru, cu preocupari clare de sprijinire a tinerilor sa faca performanta in tara lor si sa le ofere perspective profesionale si motivatii de a ramane aici”, a declarat Sorin Cornila, presedintele Organizatiei Municipale TNL Botosani.

De altfel, in discursurile sale, Klaus Iohannis, candidatul ACL la presedintia tarii, a sustinut, de fiecare data, rolul determinant al tinerilor in evolutia societatii, prin crearea oportunitatilor de dezvoltare intelectuala si profesionala intr-o Romanie prospera si europeana.
 

comunicat

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.