Tinerii liberali spun „NU – Rosia Montana”

In perioada 27-29 septembrie 2013, 250 de tineri liberali din toata tara, s-au aflat la Sighetu Marmatiei, unde a avut loc Scoala Politica „Gheorghe I. Bratianu” si intalnirea conducerii TNL.

In cadrul sedintei Biroului Permanent National au fost luate in discutie principalele teme de pe agenda publica, cea mai stringenta fiind cea referitoare la Proiectul Rosia Montana.

In urma dezbaterilor, BPN al TNL a adoptat prin vot Rezolutia „Spune-i parlamentarului tau: NU – Rosia Montana”.

Prin intermediul Rezolutiei, tinerii liberali cer tuturor parlamentarilor, indiferent din ce partid fac parte, sa voteze impotriva Proiectului Rosia Montana.

De asemenea, TNL cere sprijinul cetatenilor, pe care ii indeamna sa le transmita parlamentarilor, din circumscriptia in care locuiesc, sa voteze Nu – Rosia Montana. Cetatenii pot face acest lucru prin intermediul platformei www.facebook.com/spuneparlamentaruluitauNUrosiamontana.

„Tineretul National Liberal doreste sa constientizeze toti parlamentarii, indiferent de partidul din care fac parte, ca Proiectul Rosia Montana NU este oportun in conditiile sociale, economice si tehnologice actuale, drept urmare NU reprezinta un raspuns pentru niciuna dintre problemele reale ale locuitorilor din Rosia Montana. De aceea, tineretul liberal din Botosani este alaturi de filiala nationala pentru a demara demersurile necesare pentru a convinge cat mai multi parlamentari de la celelalte partide ca trebuie sa voteze NU – Rosia Montana”, a declarat Lucian Diac-Milatinovici, presedintele Organizatiei Judetene TNL Botosani.

Tinerii parlamentari liberali au primit de la cetateni o seama de solicitari privind respingerea Proiectului Rosia Montana. Drept urmare, Tineretul National Liberal declara public, pe aceasta cale, ca reprezentantii sai in Parlamentul Romaniei vor vota impotriva Proiectului de lege Rosia Montana.

Pentru ca votul din Parlament asupra Prioiectului de lege Rosia Montana sa reflecte cu adevarat doleantele opiniei publice, Tineretul National Liberal solicita cetatenilor sa transmita in mod public parlamentarilor din circumscriptia lor sa voteze NU – Rosia Montana.

In acest sens, TNL a creat o platforma de comunicare on-line, dedicate tuturor cetatenilor care sunt impotriva aprobarii de catre Parlamentul Romaniei a Proiectului Rosia Montana www.facebook.com/spuneparlamentaruluitauNUrosiamontana prin intermediul careia ei pot transmite parlamentarilor sa voteze impotriva Proiectului Rosia Montana.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.