TINERII LIBERALI vor o altă strategie de comunicare! Vezi despre ce este vorba!

A devenit obișnuință ca, în fiecare an, tinerii liberali să-și dea întâlnire, la început de septembrie, la Școala Politică de Vară a TNL, la Eforie Nord – Constanța.

Peste 25 de membri ai Organizației Județene a Tineretului Național Liberal Botoșani au participat, alături de președintele Adrian Poclid și secretarul general Magda Roman, în perioada 7-10 septembrie, la lucrările Școlii Politice desfășurate sub egida „Agenda politicianului: Tema zilei vs Tema noastră”.

Cu siguranță, un punct important al seminariilor l-a reprezentat speech-urile liderilor partidului care au motivat tinerii să fie îndrăzneți, să preia inițiativa, să își exprime deschis punctele de vedere, să demonstreze că reprezintă generația ce va prelua cu brio ștafeta. Printre aceștia s-au numărat Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, Costel Alexe și Sorin Moldovan, co-președinții TNL, Robert Sighiartău, secretarul general PNL, precum și europarlamentarul Daniel Buda.

„Raportându-mă la tema sub care s-au desfășurat seminariile din cadrul Școlii de Vară, am învățat că trebuie să oferim cetățenilor informații de calitate, să nu punem pe primul plan goana după senzațional, ci să spunem lucrurilor pe nume, să nu livrăm subiecte false, ci să ne asumăm tot ceea ce facem ca politicieni”, a declarat Adrian Poclid, președintele TNL Botoșani.

Totodată, s-a pus în discuție necesitatea de a transmite, prin intermediul televiziunilor, teme reale de dezbatere, teme constructive, care, deși nu sunt aducătoare de senzațional, să poziționeze nevoile publicului, respectiv a cetățenilor, pe un plan realist și realizabil.

“Întotdeauna, la acest tip de întruniri dedicate exclusiv informării și formării tinerilor, discuțiile cu specialiștii în domeniu pe de o parte, cu liderii partidului pe de altă parte, au fost constructive și ne-au motivat în ceea ce privește construirea parcursului nostru politic”, a declarat Magda Roman, secretarul general al TNL Botoșani.

În cadrul acțiunilor Școlii Politice de Vară a TNL s-a stabilit și calendarul alegerilor, Congresul TNL, în vederea alegerilor președintelui la nivel național, precum și a Biroului Politic urmând a avea loc în data de 22 octombrie, la București.

„Astăzi, școala își deschide porțile, deci într-un plan simbolic, septembrie devine inevitabil sinonim cu ideea de educație și început de școală. Organizația județeană de tineret Botoșani urează un an rodnic și spornic întregii comunități didactice și multă baftă în noul an școlar copiilor, cei care reprezintă viitorul neamului nostru”, a mai spus la final Adrian Poclid, președintele TNL Botoșani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.