TNL: AI DONAT SANGE, ai salvat o viata!

Campanie de constientizare a tinerilor de importanta donarii de sange sustinuta de Tineretul National Liberal.

In fiecare an, pe 14 iunie se marcheaza Ziua Internationala a Donatorului de Sange. Fii si tu unul dintre cei care salveaza o viata! Doneaza sange in perioada 17-27 iunie 2014 la Centrul de Transfuzii (langa Spitalul Judetean) si poti fi posesorul unui SMARTPHONE sau a unei TABLETE!

Campania se adreseaza tuturor tinerilor intre 18 si 35 de ani din Botosani care sunt invitati sa dea speranta la viata celor care au nevoie!

Doneaza sange in aceasta perioada si te asteptam zilnic, intre orele 14.00-16.00 la sediul PNL din Str. Teatrului, nr. 16 cu carnetul de donator pentru a completa un talon de participare la campanie si poti fi posesorul unui smartphone Samsung Galaxy S3 mini si a unei tablete Galaxy Tab 3 7.0 de ultima generatie!

Startul campaniei „Ai donat sange, ai salvat o viata” a fost dat chiar de tinerii liberali care au donat sange, in cursul zilei de vineri, 13 iunie, si dorim sa atragem cat mai multi donatori din randul tinerilor pentru a contribui la salvarea unei vieti.

Ingrijoratoare sunt si statisticile care indica ca doar 1,7% din populatia Romaniei doneaza sange intr-un an. Aceasta proportie este de peste trei ori mai mica decat media europeana si ne plaseaza pe penultimul loc in Europa la numarul de donatori, inaintea Albaniei.

Popularizarea campaniei a inceput deja de sambata in mediile de socializare, https://www.facebook.com/TnlDoneazaSange?ref_typeabookmark si speram ca si mass-media locala, atat scrisa cat si on-line sa contribuie la sustinerea acestui demers al tinerilor liberali botosaneni.

Departamentul de Comunicare al TNL Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.