TNL BOTOȘANI. Copiii unor primari din județ, la conducerea organizației! (FOTO)

Ultima rundă de alegeri la tineret s-a ținut la Cinema Unirea. Aici a fost ales președintele organizației județene a TNL Botoșani, împreună cu nou conducere.

Consilierul local Gabriel Alecsandru a predat ștafeta. Noul președinte al organizației care a preluat funcția este Tiberiu Nichiteanu, fiul primarului de la Rădăuți Prut, Viorele Nichiteanu. De fapt, câștigătorul nu a avut nicio emoție fiindcă a fost singurul candidat.

„Am reușit să atrag în jurul meu tineri valoroși din toate colțurile județului, tineri alături de care vom putea crește calitatea Partidului Național Liberal. Împreună ne-am asumat o treabă dificilă, de a recăpăta încrederea electoratului, de a convinge fiecare om că doar măsurile liberale pot transforma societatea actuală într-una în care să trăim decent”, a spus Tiberiu Nichiteanu.

Nici pentru celelalte posturi nu a fost concurență, fiind doar câte un singur pretendent pe fiecare scară a partidului. Unul dintre noii vicepreședinți este Alin Gârbaci, viceprimarul de la Darabani.

„Îl susțin pe Tibi, susțin întreaga echipă. Cred că tineretul poate avea un cuvânt greu de spus în politica din România”, a spus Alin Gârbarci.

Celălalt vicepreședinte ales a fost Radu Lebădă, care activează în domeniul asigurărilor.

„Suntem în opoziție și contează câți suntem aici. Garantat, sub noua conducere, la următoarele alegeri o să fie plină sala”, a declarat Radu Lebădă.

Din noua conducere a organizației de tineret se află și Vlad Romanescu, fiul primarului de la Păltiniș, Costel Romanescu, dar şi Claudiu Vrajotis, fiul primăriței de la Călăraşi, Elena Vrajotis. Primul va ocupa funcția de vicepreșendinte al TNL Botoșani iar cel de-al doilea va fi membru al tineretului liberal.

Lipsa unei mize pentru bătălia de la vârf s-a văzut și în numărul scăzut de membri TNL care au participat la întrunire, fiind prezente doar 80 de persoane din totalul de 200.

Aflat la eveniment, președintele organizației județene a PNL Botoșani, senatorul Costel Șoptică, s-a arătat dezamăgit de acest lucru.

„Vreau să îmi exprim dezamăgirea pentru faptul că astăzi nu ne-am putut strânge într-un număr mai mare, probabil fiindcă este o zi de sâmbătă, nu cred că este cea mai bună zi sau cea mai bună alegere și va trebui ca pe viitor să fim mai atenți cu aceste lucruri”, a spus senatorul Costel Șoptică.

La alegerile pentru o nouă conducere a TNL Botoșani, au venit Mara Mareș, Vlad Varga și Răducu Surugiu. Cei trei candidează la funcția de președinte pe țară al organizației Tineretului Național Liberal și fiecare a venit cu un mesaj prezenta tinerilor liberali din Botoșani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.