TNL: Functii la nivel central pentru tineri liberali din Botosani

Tinerii liberali si-au ales, sambata, conducerea centrala. Noul presedinte al TNL este Florin Alexe.

In cadrul Conferintei Nationale de Alegeri a Tineretului National, liberalul Florin Alexe a primit, pentru doi ani, un nou mandat de presedinte a Tineretului National Liberal. Acesta va conduce liberalii din toata tara alaturi de un nou Birou Permanent National, format din 46 de membri, din care un presedinte executiv, un secretar general, 22 de vicepresedinti si 22 de membri.

Pentru o functie de membru in Biroul Permanent National a fost votat si Lucian Diac-Milatinovici, presedintele Organizatiei Teritoriale a TNL Botosani, care a fost sustinut de delegatia de tineri botosaneni.

De asemenea, pentru a face parte din Biroul National de conducere al Clubului Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali, a fost ales si Sorin Cornila, presedintele Organizatiei Municipale a TNL Botosani.

„Sunt mandru ca tinerii liberali din judetul Botosani nu s-au lasat descurajati de distanta mare ce ne desparte de Bucuresti, reprezentand delegatia din judetul nostru intr-un numar de 55 de persoane. Presedintele TNL Romania, Florin Alexe a felicitat initiativa seniorilor liberali de a sprijini tinerii in functii publice, amintind succesele de la alegerile locale. Sunt convins ca in spatiul politic romanesc, tinerii liberali botosaneni au un cuvant de spus”, a declarat Lucian Diac-Milatinovici, presedintele Organizatiei Teritoriale a TNL Botosani.

In cadrul Conferintei Nationale de Alegeri a Tineretului National Liberal si in prezenta a 3.500 de delegati si invitati, tinerii liberali si-au lansat noul program, „TNL dezvolta Romania”, acesta constituind motiunea pe baza careia Florin Alexe a candidat pentru un nou mandat de presedinte al TNL, alaturi de tinerii pe care i-a propus pentru a face parte din noul Birou Permanent National.

Ca si inovatie, tinerii liberali au ales sistemul de vot electronic, utilizat de TNL pentru prima data in Romania, sistem care a permis configurarea si operarea votului, numararea voturilor si afisarea rezultatelor, intregul proces fiind securizat.

La actiunea tinerilor liberali au participat si liderii USL, Crin Antonescu – presedintele PNL, Victor Ponta – presedintele PSD si Daniel Constantin – presedintele PC.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.