TNL: Jucarii pentru copiii din Centrul Maternal „Micul Print”

De Ziua Internationala a Copilului tinerii liberali au adus cadouri celor mici de la Centru Maternal „Micul Print”.

Ziua de 1 iunie, „Ziua Internationala a Copilului”, este ziua in care se sarbatoreste copilaria, este un prilej de a oferi sprijin celor mici.

De 1 iunie, copiii din Centrul Maternal „Micul Print” au primit vizita tinerilor liberali botosaneni, care au incercat, prin gesturi mici, sa ii faca sa zambeasca.

Printr-o mobilizare generala a tinerilor liberali, s-a reusit colectarea a zeci de jucarii de plus pentru copii care beneficiaza, pentru moment, de o forma de protectie din partea statului. Pe langa jucarii, hainutele, dulciurile sau baloanele au reprezentat inca un motiv de bucurie pentru cei mici.

„Pentru o zi am retrait bucuria de a fi copil, dar cel mai important a fost faptul ca am facut sa zambeasca copiii cu care soarta nu a fost atat de generoasa. Ma bucur ca tinerii liberali au raspuns apelului de a fi alaturi, de 1 iunie, de acesti copii”, a declarat Sorin Cornila, presedintele Organizatiei Municipale TNL Botosani.

Dupa vizita la Centrul Maternal „Micul Print”, tinerii liberali si-au continuat actiunea dedicata copiilor pe Pietonalul Unirii, unde zeci de copii au asteptat incantati sa le vina randul pentru a primi un balon inscriptionat cu personaje de poveste.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.