Home Politica TRAIAN BASESCU: La Targul de Fete din 2002, a fost „targuita” sotia...

TRAIAN BASESCU: La Targul de Fete din 2002, a fost „targuita” sotia lui Falca

traian basescu

Duminica, aflat pe Muntele Gaina, presedintele Traian Basescu a povestit ca la Targul de Fete din 2002 a fost „targuita” sotia primarului din Arad, Gheorghe Falca, el spunand, razand, referitor la pretul platit, ca „au fost de-ajuns nervii” socrului lui Falca.

Duminica, presedintele Traian Basescu a facut o baie de multime la Targul de Fete de pe Muntele Gaina. Acesta s-a plimbat printre participantii la eveniment, a discutat cu oamenii si s-a fotografiat cu mai multe persoane.

Intrebat de jurnalisti, presedintele Traian Basescu a spus ca isi aminteste ca a mai fost la Targul de Fete, iar in 2002 acolo a fost „targuita” Ela Falca, sotia primarului din Arad.

Intrebat cat ar fi „platit” Gheorghe Falca pentru viitoarea sotie, Traian Basescu a raspuns, razand: „Cat a dat el pentru fata? Pai numai nervii lui socru-sau cat au fost, cand a aflat ce s-a intamplat pe Gaina…”.

Presedintele Traian Basescu a ajuns pe platoul montan de pe Muntele Gaina in jurul orei 11.00 si imediat ce a coborat din masina a fost inconjurat de zeci de persoane, unele dintre acestea solicitandu-i sa faca fotografii sau dorind doar sa ii stranga mana.

Traian Basescu a vorbit cu participantii, insa a refuzat de mai multe ori sa raspunda unor intrebari ale jurnalistilor prezenti la eveniment.

Seful statului a urcat apoi pe jos pana la Crucea Iancului, unde a depus o coroana de flori din partea Presedintiei Romaniei. Acolo, autoritatile locale si judetene din Alba au organizat duminica dimineata un ceremonial in cadrul caruia a avut loc o slujba Te Deum si reprezentantii institutiilor au depus coroane de flori.

Traian Basescu este nasul de cununie al primarului Aradului, Gheorghe Falca (PDL). Acesta s-a casatorit in toamna anului 2002 cu Ela Seculici, fiica lui Gheorghe Seculici.

Traian Basescu a povestit si la acea data ca ar fi petit-o pe Ela Seculici pentru Gheorghe Falca chiar pe Muntele Gaina, la manifestarile din cadrul Targului de Fete.

Exit mobile version