TRAIAN BASESCU: La Targul de Fete din 2002, a fost „targuita” sotia lui Falca

traian basescu

Duminica, aflat pe Muntele Gaina, presedintele Traian Basescu a povestit ca la Targul de Fete din 2002 a fost „targuita” sotia primarului din Arad, Gheorghe Falca, el spunand, razand, referitor la pretul platit, ca „au fost de-ajuns nervii” socrului lui Falca.

Duminica, presedintele Traian Basescu a facut o baie de multime la Targul de Fete de pe Muntele Gaina. Acesta s-a plimbat printre participantii la eveniment, a discutat cu oamenii si s-a fotografiat cu mai multe persoane.

Intrebat de jurnalisti, presedintele Traian Basescu a spus ca isi aminteste ca a mai fost la Targul de Fete, iar in 2002 acolo a fost „targuita” Ela Falca, sotia primarului din Arad.

Intrebat cat ar fi „platit” Gheorghe Falca pentru viitoarea sotie, Traian Basescu a raspuns, razand: „Cat a dat el pentru fata? Pai numai nervii lui socru-sau cat au fost, cand a aflat ce s-a intamplat pe Gaina…”.

Presedintele Traian Basescu a ajuns pe platoul montan de pe Muntele Gaina in jurul orei 11.00 si imediat ce a coborat din masina a fost inconjurat de zeci de persoane, unele dintre acestea solicitandu-i sa faca fotografii sau dorind doar sa ii stranga mana.

Traian Basescu a vorbit cu participantii, insa a refuzat de mai multe ori sa raspunda unor intrebari ale jurnalistilor prezenti la eveniment.

Seful statului a urcat apoi pe jos pana la Crucea Iancului, unde a depus o coroana de flori din partea Presedintiei Romaniei. Acolo, autoritatile locale si judetene din Alba au organizat duminica dimineata un ceremonial in cadrul caruia a avut loc o slujba Te Deum si reprezentantii institutiilor au depus coroane de flori.

Traian Basescu este nasul de cununie al primarului Aradului, Gheorghe Falca (PDL). Acesta s-a casatorit in toamna anului 2002 cu Ela Seculici, fiica lui Gheorghe Seculici.

Traian Basescu a povestit si la acea data ca ar fi petit-o pe Ela Seculici pentru Gheorghe Falca chiar pe Muntele Gaina, la manifestarile din cadrul Targului de Fete.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.