Traseistii la fel ca valutistii

Cine spune ca procurorii si judecatorii DNA au constiintele imaculate se insala, mai inchid si ei ochii cand grupuri mari de politicienii isi dau in petec ignorand unele legi sau, pur si simplu, cand acestia intra sub incidenta unor abuzuri politice, care nu afecteaza banutul public.

E acelasi fenomen ca si cu valutistii neatorizati; sunt la vedere, numai ca nimeni nu-i ia la intrebari. Dupa un an de la celebra Ordonanta 55/2014, prin care s-a dat cale libera traseistilor sa-si exercite apucaturile, adica sa-si schimbe partidul in functie de propriile lui interese sau a unor interese de grup, fara sa-si piarda mandatul, procurorii DNA au hotarat sa puna batista pe tambal. Deja e vanzoleala mare la nivelul partidelor, multi dintre cei plecati sunt cu gandul la intoarcere, mai ales fostii penelisti, simt deja miros de ciolan din partea dreapta a esichierului politic.

Potrivit unui raport ar exista peste 5.500 de consilieri locali, consilieri judeteni, primari de comune si orase care si-ar fi schimbat in 2014  blana politica peste noapte. Si la noi in judet sunt cativa primari liberali care dupa ce au sarit parleazu la PSD s-au ales doar cu promisiuni in brate, iar acum vor sa se intoarca spasiti spre partidul matern.

Nu acelasi lucru se poate spune despre primarul orasului Saveni, Relu Petru Tarzioru, chiar de a doua zi dupa pesederizare au tot inceput sa-i curga bani de la guvern in conturile primariei. E drept, orasul a inceput sa-si schimbe fizionomia; se asfalteaza, s-au pavat trotuare, se incearca reabilitarea centrului cultural, dar, din pacate,  toate lucrarile sunt facute de mantuiala. Deja sunt portiuni de asfalt crapate.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.