TSD: Tineri Solidari intr-un Botosani European

Tineretul Social Democrat Botosani impreuna cu deputatul Tamara Ciofu au organizat joi, 9 mai, la ora 18.30, la Teatrul Mihai Eminescu din municipiul Botosani, cu ocazia Zilei Europei, evenimentul de caritate „Tineri Solidari intr-un Botosani European” pentru promovarea implicarii active a tinerilor in viata sociala si a comunitatii in care traiesc.

La eveniment au participat parlamentari si primari din judetul Botosani, reprezentanti ai autoritatilor locale, cadre medicale de la Spitalul Judetean Botosani, membri ai directiei judetene pentru tineret, elevi de la toate liceele din municipiul Botosani, precum si tineri de la mai multe organizatii non-guvernamentale de pe plan local.

In cadrul acestui eveniment de caritate au fost puse in scena piesa de teatru „Reteta dragostei” de catre Atelierul de Teatru al Colegiului National „Mihai Eminescu” Botosani care a fost urmata de un concert de jazz si de blues.

„Prin angajarea in activitati sociale deschise tuturor, fara nici un fel de discriminare, noi parlamentarii PSD impreuna cu tinerii putem contribui la edificarea unei societati mai solidare prin care sa ne asumam din plin calitatea de cetateni. O eficienta participare la decizia publica trebuie sa combine eforturile tinerilor cu cele ale generatiei mature si ale autoritatilor. Ideal ar fi ca acestea sa fie articulate in cadrul unei strategii de actiune, in domeniul tineretului”, a declarat Tamara Ciofu.

Fondurile obtinute din vanzarea biletelor si din donatiile adunate pe parcursul desfasurarii evenimentului vor fi utilizate pentru renovarea Sectiei de Pediatrie II a Spitalului de Copii Botosani.

Cu ocazia Zilei Europei, deputatul PSD, Tamara Ciofu a sustinut in Parlament o declaratie prin care a subliniat faptul ca a venit timpul ca tineretul sa fie considerat ca forta pozitiva in construirea Europei, si nu ca o problema de administrat in nume propriu.

„Ascultarea parerilor tineretului, instituirea unui forum pentru initiativele locale, incurajarea statelor membre sa coopereze cat se poate mai eficient, lansarea unor actiuni concrete in cadrul programelor europene deja existente si o mai adecvata reflectare a dimensiunii «tineret» in ansamblul politicilor publice: iata ce trebuie sa facem pentru crearea conditiilor propice in vederea unei participari depline a tinerilor in viata societatilor democratice, deschise si solidare”, a afirmat deputatul Tamara Ciofu in incheierea declaratiei pe care a sustinut-o in plenul Parlamentului.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.